Τέρμα στην...τραγ(ο)δία

Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 2098 φορές, Ημερομηνία 15-5-2012 21:34

Με μια ακόμα εντυπωσιακή επιχείρηση τα στελέχη της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ κατάφεραν το πρωί της Κυριακής να εγκλωβίσουν και να οδηγήσουν στη συνέχεια στο σφαγείο της Ρόδου, άλλους 30 τράγους, οι οποίοι αδέσποτοι, έβοσκαν επί της Ρόδου – Λίνδου.

Η επιχείρηση εντοπισμού και περισυλλογής των ζώων αυτών, έγινε παρουσία των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Ηλία Μπούκλα και Δημήτρη Καρατζιά, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονταν όλο το στελεχιακό δυναμικό που έχει επιφορτιστεί με την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων.

Το ζήτημα των αδέσποτων κοπαδιών σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, το οποίο για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται με μεθοδικότητα και με ουσιαστικές κινήσεις, απασχολεί έντονα τα τελευταία 15 χρόνια.

Βαρύ τίμημα εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αυτής βοσκής, έχουν πληρώσει πολλές περιοχές πρασίνου σε ολόκληρο το νησί, ενώ πολλά από αυτά τα κοπάδια αποτελούν καθημερινό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος για δεκάδες ανυποψίαστους οδηγούς, αφού βρίσκονται καθημερινά τον δρόμο.

Μέχρι στιγμής τα εξειδικευμένα συνεργεία περισυλλογής αδέσποτων έχουν εντοπίσει κι έχουν μεταφέρει στο σφαγείο περισσότερα από 70 αδέσποτα κατσίκια, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται ο ρυθμός αυτός να αυξηθεί σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.


Ακολουθήστε την ΡΟΔΙΑΚΗ |

Παρακαλούνται οι διαχειριστές των ενημερωτικών site σε τοπικό κυρίως επίπεδο που αναπαράγουν τις ειδήσεις της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, να αναρτούν στο εξής μέρος της είδησης και να παραπέμπουν με ενεργό link στην συγκεκριμένη είδηση της ιστοσελίδας μας.

Για δική τους διευκόλυνση, τους παρέχουμε τον ενεργό σύνδεσμο.


http://www.rodiaki.gr/article.php?id=181618&catid=1&maincatid=0

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Η Ροδιακή επιφυλάσσεται σε αντίθετη περίπτωση στην άσκηση κάθε ένδικου μέσου σε βάρος αυτών που θα παραβιάσουν τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η εφημερίδα Ροδιακή δεν υιοθετεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

comments powered by Disqus

Ρόδος - 15-5-2012 21:34