Συγκεντρώνουν χρήματα για την βοήθεια 15 παιδιών

Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 579 φορές, Ημερομηνία 10-9-2012 14:28

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ¨ΘΑΛΕΙΑ¨ έχει κοινωφελή, φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Βραβεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2003, «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ», από το Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας και την ΕΡΤ, για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του, ως η καλύτερη εθελοντική, μη κυβερνητική οργάνωση, του νομού Δωδεκανήσου.

Πιστοποιήθηκε εκ νέου από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ.Π:Π(2)γ/οικ. 30008 ΦΕΚ 1053/τ.Β./04-04-2012 και έχει χαρακτηριστεί από τον πρώην υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως ¨πιλότος συλλόγου¨.

Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής, πραγματοποιεί την 10η διοργάνωση για το ¨ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τους Λόφους του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) με το ¨Περπάτημα Ζωής – Φτερούγισμα Ψυχής¨!

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου,ώρες 11.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 11.00 έως τις 14.00, θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Κύπρου, σε κιόσκι που μας παραχωρήθηκε, ευγενώς, από τον Δήμο Ρόδου αγκαλιασμένοι αδελφικά με συλλόγους γνωστού κοινωνικού και αθλητικού έργου της Ρόδου, αναφερόμενοι με αλφαβητική σειρά: ¨Ανάδοχη Αγκαλιά¨, ¨Γ.Α.Σ. Υγεία Ρόδου¨, ¨Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α.¨, ¨Κέντρο ΕΛΠΙΔΑ¨, ¨Ροδαυγή¨, ¨Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αδελφότης Αίματος¨, ¨Σύλλογος Κριτών Στίβου¨, ¨Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου¨, ¨Ομάδα Ελεύθερων Ποδηλατών Ρόδου-Rhodes Cyclist¨ και Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ¨Ροδίων Παιδεία¨.

Στο κιόσκι μας θα διατίθενται φανελάκια και καπελάκια, με συμβολικό αντίτιμο.
Ο στόχος μας για εφέτος είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα, για να ενισχύσουμε οικονομικά, δεκαπέντε (15) παιδιά με χρόνια νοσήματα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 18.00, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΚΒ’ Εφορίας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων, θα συναντηθούμε όλοι μαζί στον Λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) και όλοι μαζί θα αναβιώσουμε το ¨Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας¨, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και το παρόν με δύναμη, που μας χαρίζει το ανέσπερο φως της Αγάπης και της Αλληλεγγύης!

Η ενεργός συμμετοχή των μελών, των φίλων και όλων των συμπολιτών μας είναι ιδιαίτερα επιθυμητή και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας.
Ας χαμογελάμε και ας προχωράμε …..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012:
18.00 – 18.30: Προσέλευση
18.30: Εκκίνηση
19.00: Απονομή διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Σημείωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως έχουμε κινηθεί καταλλήλως και έχουμε τις σχετικές άδειες για την χρήση του κιόσκι, από τους Αντιδήμαρχο Ρόδου, Πρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ.Σάββα Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχο Ρόδου, Υπεύθυνο Οικονομικών Υπηρεσιών κ.Νικόλαο Τσουκαλά και Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ.Χαράλαμπο Ευθυμιάδη.
Δεν χρησιμοποιούμε κανένα αυθαίρετο και δεν κάνουμε παράνομη κατάληψη κοινοχρήστου χώρου.

Ο σκοπός μας δεν είναι η διαφήμιση, αλλά το να συγκεντρώσουμε χρήματα, για να ενισχύσουμε οικονομικά, δεκαπέντε (15) παιδιά με χρόνια νοσήματα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ζητούμε τον σεβασμό και την ειλικρινή συμπαράσταση των καταστηματαρχών, μικροπωλητών και λαχειοπωλών της Πλατείας Κύπρου».


Ακολουθήστε την ΡΟΔΙΑΚΗ |

Παρακαλούνται οι διαχειριστές των ενημερωτικών site σε τοπικό κυρίως επίπεδο που αναπαράγουν τις ειδήσεις της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, να αναρτούν στο εξής μέρος της είδησης και να παραπέμπουν με ενεργό link στην συγκεκριμένη είδηση της ιστοσελίδας μας.

Για δική τους διευκόλυνση, τους παρέχουμε τον ενεργό σύνδεσμο.


http://www.rodiaki.gr/article.php?id=205226&catid=1&maincatid=0

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Η Ροδιακή επιφυλάσσεται σε αντίθετη περίπτωση στην άσκηση κάθε ένδικου μέσου σε βάρος αυτών που θα παραβιάσουν τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η εφημερίδα Ροδιακή δεν υιοθετεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

comments powered by Disqus

Ρόδος - 10-9-2012 14:28