Αμοιβή 15.000 ευρώ για αρχαίο ναυάγιο

Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 891 φορές, Ημερομηνία 30-12-2013 08:57
Αμοιβή 15.000 ευρώ για αρχαίο ναυάγιο

Αμοιβή 15.000 ευρώ, αποφάσισε να διαθέσει το υπουργείο Πολιτισμού σε δύο συμπατριώτες μας για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στους Λειψούς. Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:

«Εγκρίνουμε τη χορήγηση αμοιβής συνολικού ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000) ευρώ στους Θεόδωρο Στάμου και Μοχάμετ Γολιπούρ Μαγαντάμ, για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στη νήσο Λειψοί Ν. Δωδεκανήσου, στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, με την παρατήρηση ότι το παραπάνω ποσό θα αποδοθεί εξ ημισείας στους δύο ενδιαφερόμενους, δηλαδή επτάμιση χιλιάδες (7.500) ευρώ στον καθένα.

Το αντίστοιχο χρηματικό ένταλμα να εκδοθεί στο Δημόσιο Ταμείο της Περιφέρειας των δικαιούχων εις βάρος του ΚΑΕ 0879 του Τακτικού Προϋπολογισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υπό τον όρο ότι θα υπάρχουν οι διαθέσιμες πιστώσεις στον σχετικό κωδικό.
Kαλούνται οι δικαιούχοι μετά την λήψη της παρούσης να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων προκειμένου να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που προαπαιτούνται για την προώθηση της υπόθεσης».


Ακολουθήστε την ΡΟΔΙΑΚΗ |

Παρακαλούνται οι διαχειριστές των ενημερωτικών site σε τοπικό κυρίως επίπεδο που αναπαράγουν τις ειδήσεις της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, να αναρτούν στο εξής μέρος της είδησης και να παραπέμπουν με ενεργό link στην συγκεκριμένη είδηση της ιστοσελίδας μας.

Για δική τους διευκόλυνση, τους παρέχουμε τον ενεργό σύνδεσμο.


http://www.rodiaki.gr/article.php?id=268641&catid=5&maincatid=1

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Η Ροδιακή επιφυλάσσεται σε αντίθετη περίπτωση στην άσκηση κάθε ένδικου μέσου σε βάρος αυτών που θα παραβιάσουν τους κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η εφημερίδα Ροδιακή δεν υιοθετεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

comments powered by Disqus

Ρόδος - 30-12-2013 08:57