Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις στον διοικητικό χώρο του Διαγόρα συνεχίζονται, χωρίς βιασύνες και μελετάται κάθε περίπτωση με όλες τις λεπτομέρειες. Ο «γηραιός» της πόλης μας θέλει να αναδείξει καινούργια Διοίκηση μέσα από την Γενική Συνέλευση, που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε θα γίνει.

Όπως έγινε γνωστό και χθες, οι συζητήσεις και οι επαφές διαδέχονται η μία την άλλη αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αυτό που έχει ειπωθεί από τους διοικούντες, είναι πώς ο νέος πρόεδρος που θα μπει μπροστά στη νέα προσπάθεια για τον σύλλογο κι όχι για ένα τμήμα συγκεκριμένο, θα πρέπει να προέρχεται από τον ποδοσφαιρικό χώρο του συλλόγου. Αυτό συζητήθηκε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ όλων των μελών της Διοίκησης, η οποία δεν θα πάψει να λειτουργεί σε επίπεδο επιτροπών.
Η αποχώρηση Πανάγου και Διακολουκά, αφήνει στο σύλλογο σαν εκπρόσωπο από τον ποδοσφαιρικό χώρο, την κ. Δοξοπούλου, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μόνη σε μια τόσο δύσκολη προσπάθεια όπως η φετινή.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Στο μεταξύ ο Μιχάλης Τσιβρινής συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας.
Η αλήθεια είναι πώς έχουν γίνει κάποιες επαφές με παίκτες που δικαιούνται να κάνουν ακόμα μεταγραφή μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα θετικές απαντήσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση δεν βοηθούν και οι τελευταίες παραιτήσεις στην Διοίκηση του συλλόγου.

Ο κόουτς γυμνάζει καθημερινά τους παίκτες του στο βοηθητικό, αλλά δεν έχει ακόμα στην διάθεση του τους στρατευμένους Χαλίλ Κιλασίν και Φίλη Κενενούνη, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια να μετατεθούν σε μονάδα του νησιού μας από την Κόρινθο και το Καστελλόριζο αντίστοιχα..
Πάντως ο Μιχάλης Τσιβρινής θα ‘χει την ευκαιρία αύριο, να δει τους παίκτες του σε ένα ακόμα φιλικό, το τρίτο της προετοιμασίας μετά από εκείνα με τον Ιάλυσο και τον Ευαγόρα.

Αύριο στις 17.00 θα αντιμετωπίσει τον Ευκλή Σορωνής στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και θα ‘χει την ευκαιρία να δει ξανά τους «μικρούς» της ομάδας αγωνιζόμενους.
Οι ρυθμοί της προετοιμασίας εντείνονται καθημερινά κι επειδή πρόκειται για ένα καινούργιο σύνολο, χρειάζεται υπομονή από όλους πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει ο χρόνος για τη δημιουργία μιας ομάδας, ικανής να μείνει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.