Η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας από τον Φοίβο δεν ήταν ως αποτέλεσμα μη αναμενόμενο από τους ανθρώπους των «ελαφιών».

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της πολύ αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, το έμψυχο δυναμικό της συμπληρώθηκε σταδιακά και τα φιλικά παιχνίδια «μονταρίσματος» ήταν ελάχιστα. Ως εκ τούτου, το κακό αποτέλεσμα του Σαββάτου δεν ξένισε κανέναν, ούτε φυσικά τον Μιχάλη Χαρίτο, ο οποίος γνωρίζει πως το συγκρότημά του έχει ακόμα μπροστά του πολύ δουλειά και θα απαιτηθεί υπομονή από τους πάντες.

Επόμενος αντίπαλος για την Ρόδο είναι ο Απόλλων Κ. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες, με τον Μιχάλη Χαρίτο να «πονοκεφαλιάζει» εξαιτίας της πιθανής απουσίας του Κώστα Καλημέρη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αντίθετα, στο παιχνίδι των Καλυθιών θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Φάνης Παπαδόπουλος. Ο στρατευμένος αμυντικός, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος την θητεία του στην Τήλο, πήρε την πολυπόθητη απόσπαση στην Ρόδο και από εδώ και στο εξής θα συμμετέχει κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας. Τέλος, στα «χακί» ντύθηκε χθες ο Αντώνης Σώτα και οι άνθρωποι της Ρόδου θα πρέπει να συμβιβαστούν με την απουσία του για αρκετό καιρό.