Αμοιβή 15.000 ευρώ για αρχαίο ναυάγιο

Αμοιβή 15.000 ευρώ, αποφάσισε να διαθέσει το υπουργείο Πολιτισμού σε δύο συμπατριώτες μας για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στους Λειψούς. Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:

«Εγκρίνουμε τη χορήγηση αμοιβής συνολικού ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000) ευρώ στους Θεόδωρο Στάμου και Μοχάμετ Γολιπούρ Μαγαντάμ, για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στη νήσο Λειψοί Ν. Δωδεκανήσου, στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, με την παρατήρηση ότι το παραπάνω ποσό θα αποδοθεί εξ ημισείας στους δύο ενδιαφερόμενους, δηλαδή επτάμιση χιλιάδες (7.500) ευρώ στον καθένα.

Το αντίστοιχο χρηματικό ένταλμα να εκδοθεί στο Δημόσιο Ταμείο της Περιφέρειας των δικαιούχων εις βάρος του ΚΑΕ 0879 του Τακτικού Προϋπολογισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υπό τον όρο ότι θα υπάρχουν οι διαθέσιμες πιστώσεις στον σχετικό κωδικό.
Kαλούνται οι δικαιούχοι μετά την λήψη της παρούσης να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων προκειμένου να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που προαπαιτούνται για την προώθηση της υπόθεσης».