Πολύ γνωστός στο νησί της Ρόδου είναι ο 64χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του

Πολύ γνωστός στο νησί της Ρόδου είναι ο 64χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του

Πολύ γνωστός στο νησί της Ρόδου είναι ο 64χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 20058 ΦΟΡΕΣ

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Άνδρας γύρω στα 64 ετών πολύ γνωστός στο νησί της Ρόδου, είναι τελικά ο άνθρωπος που οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμενε στην οδό Πισάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη.

Πρόκειται για τον Ηλία Φανούρη, γνωστό και ως "Μπρούνο" ο οποίος είχε πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στα "καμάκια της Ρόδου" με τίτλο "Οι Κολοσσοί του Έρωτα".

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ σήμερα τα ξημερώματα, περιέγραψαν τον συμπολίτη μας, ως ένα βιοπαλαιστή που διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπαθούσε να επιβιώσει κυνηγώντας το μεροκάματο.

Χθες το απόγευμα, επιστρέφοντας στο σπίτι του, εκμυστηρεύτηκε σε μια από τις γειτόνισσές του ότι ήταν εξαιρετικά χαρούμενος, επειδή είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικό ποσό ως μικροπωλητής που ήταν.
Μια μαρτυρία που αποκαλύπτει η ΡΟΔΙΑΚΗ, αφορά έναν άγριο καυγά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο μοιραίο σπίτι. Οι γείτονες, χαρακτηρίζουν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στο πλαίσιο αυτό, στρέφονται και οι έρευνες των διωκτικών μας αρχών. Επιτόπου βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Ρόδου, του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ιατροδικαστής.
Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος που να επιβεβαιώνει τις παραπάνω υποψίες.
Η φωτιά ξέσπασε πιθανότητα απο διαρροή φιάλης γκαζιού, ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και το μοτοποδηλατο του άτυχου συμπολίτη μας, το οποίο επίσης τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ρόδου επίσης, έχει δώσει εντολή να γίνουν εξονυχιστικές έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

ΩΡΑ 6.36
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα στην 1.30 τα ξημερώματα, άγνωστο άτομο μέσα στο σπίτι του που τυλίχθηκε στις φλόγες, στην οδό Πισάνδρου στην Παλιά Πόλη,

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για την φωτιά στο συγκεκριμένο σπίτι κι όταν έφθασε εκεί με δύο οχήματα και έξι άνδρες, κατάφερε να ελέγξει γρήγορα τη φωτιά η οποία σημειωτέων είχε επεκταθεί σε όλο το σπίτι.
Οι πυροσβέστες, όταν μπήκαν στο εσωτερικό να κάνουν έλεγχο, εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελεάς, κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Ρόδου και δόθηκε εντολή να σπεύσει στο σημείο ιατροδικαστής.


Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου