Αύριο θα απολογηθούν τελικά οι δύο δολοφόνοι του Μπρούνο

Αύριο θα απολογηθούν τελικά οι δύο δολοφόνοι του Μπρούνο

Αύριο θα απολογηθούν τελικά οι δύο δολοφόνοι του Μπρούνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1809 ΦΟΡΕΣ

Ζήτησαν και πήρα προθεσμία από την ανακρίτρια

Νέα προθεσμία έως αύριο, προκειμένου να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, πήραν χθες από την ανακρίτρια Ρόδου, ο 35χρονος Βούλγαρος και η 37χρονη συμπατριώτισσά του που κατηγορούνται για την δολοφονία και εν συνεχεία τον εμπρησμό του 64χρονου Ηλία Φανούρη στην Παλιά Πόλη.

Όπως είναι γνωστό, σε βάρος των δύο αλλοδαπών έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και εμπρησμό από κοινού.

Χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Ασημένη Βεργή προσήχθησαν διαδοχικά ενώπιον της ανακρίτριας όπου ο 35χρονος ζήτησε και πήρε εκ νέου προθεσμία μέχρι αύριο.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά τα όσα φέρεται να δήλωσε ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η 37χρονη η οποία και «δείχνει» ως υπεύθυνο για το στυγερό έγκλημα τον 35χρονο Βούλγαρο συμπατριώτη της.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος αρνείται ότι έχει διαπράξει την όποια εγκληματική ενέργεια, και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Πάντως η 37χρονη φέρεται να έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες στα όσα τραγικά σημειώθηκαν το μοιραίο βράδυ της 12ης Ιουνίου στο μικρό σπίτι της οδού Πεισάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη μεταξύ του συμπατριώτη της και του άτυχου Μπρούνο τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του τελευταίου.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά στο σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη εκδηλώθηκε περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014.

Οι γείτονες από τις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αρμόδιους αξιωματικούς, είπαν ότι πρώτα άκουσαν τα ουρλιαχτά που καλούσε σε βοήθεια ο 64χρονος και στη συνέχεια κατάλαβαν ότι το σπίτι του είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου παρά τις δυσκολίες προσέγγισης με μεγάλα οχήματα μέσα στα στενά της Παλιάς Πόλης, κατάφεραν πολύ γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά.
Τότε, διαπίστωσαν όμως το μέγεθος της τραγωδίας, αφού εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα σε ένα από τα κρεβάτια.

Κάποιοι από τους γείτονες πάντως χαρακτήρισαν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και υποστήριξαν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο 64χρονος άνδρας ήταν γνωστός στο νησί της Ρόδου καθώς εκτός του ότι ήταν κοινωνικός και ήταν πάντα στο επίκεντρο της τουριστικής αγοράς όπου εργάζονταν είτε ως πωλητής είτε ως έμπορος, είχε πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στα "καμάκια της Ρόδου" με τίτλο "Οι Κολοσσοί του Έρωτα". Κάτοικοι της περιοχής, που μίλησαν στη «Ροδιακή» λίγες ώρες μετά την τραγωδία, περιέγραψαν τον συμπολίτη μας, ως ένα βιοπαλαιστή που διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπαθούσε να επιβιώσει κυνηγώντας το μεροκάματο.

ΦΩΤΟ: Σπύρος Σανσονέτης

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο