Ελαφοκυνηγός στα χέρια του Δασαρχείου

Ελαφοκυνηγός στα χέρια του Δασαρχείου

Ελαφοκυνηγός στα χέρια του Δασαρχείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Πιάστηκε με κεφάλια ελαφιών στην κατοχή του

Στη δικαιοσύνη παραπέμπεται κάτοικος ορεινού χωριού της Ρόδου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο κεφάλια αρσενικών ελαφιών!

Η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί σήμερα στη δικαιοσύνη, η οποία και θα κρίνει αν θα κινηθεί σε βάρος του συνταξιούχου η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης και η παραπομπή του ενώπιον του δικαστηρίου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση σε χωριό της ορεινής Ρόδου, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Θηροφυλακής Ρόδου, του Δασαρχείου και κλιμάκιο της αστυνομίας, καταφέρνοντας έτσι να εντοπίσουν σε οικία συνταξιούχου αγρότη της περιοχής, δύο κεφάλια από ελάφια!
Αμέσως κινήθηκε διαδικασία ελέγχου και συγκέντρωσης στοιχείων όπου και εντοπίστηκαν οι δύο ελαφοκεφαλές που ανήκαν σε αρσενικά ζώα.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, προκύπτει ότι στα κέρατα των ελαφιών υπάρχουν τρύπες πιθανότητα από «εννιάβολα» σκάγια, που προσδιορίζονται σε περίπου 5 έως και 10 ημέρες. Και για τα δύο κεφάλια θα αποφανθεί κτηνίατρος προκειμένου να προσδιοριστεί ακριβώς ο χρόνος θανάτου των δύο αυτών ελαφιών. Οι πρώτες εκτιμήσεις, κάνουν λόγο ότι τα ζώα αυτά θα μπορούσαν να χτυπηθούν μόνο με τη μέθοδο της ενέδρας (παγάνα) με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 2 – 3 ατόμων. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν, δεν βρέθηκε κρέας ελαφιού. Οι έρευνες, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου