Θα συμμετάσχει το ΕΒΕΔ στην Έκθεση Κρεμαστής

Θα συμμετάσχει το ΕΒΕΔ στην Έκθεση Κρεμαστής

Θα συμμετάσχει το ΕΒΕΔ στην Έκθεση Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 513 ΦΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπως και τα προηγούμενα έτη, συμμετέχει στην 49η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου.

Στο περίπτερο που θα διατηρεί καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης
• θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. και
• θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Βιοτεχνίας, του Εμπορίου, της Χειροτεχνίας, των Αγροτικών Προϊόντων και των Υπηρεσιών, οι οποίες παράγουν ή/και μεταποιούν προϊόντα στο Νομό Δωδεκανήσου και των οποίων το αντικείμενο άπτεται του χαρακτήρα της Έκθεσης.

Διευκρινίζεται ότι στο περίπτερο θα φιλοξενούνται μόνο δείγματα των προϊόντων και προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πώλησης. Επίσης, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίζουν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με την παρουσία τους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα προϊόντα τους (κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου).

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν ηλεκτρονικά στους διαδικτυακούς τόπους του και της ΔΕΤΑΠ (www.ebed.gr, www.detap.gr) το αργότερο έως την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 και ώρα 15:00 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
• Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tsampikaki@detap.gr
• Στο fax: 22410-44283
• Στα γραφεία της Δ.ΕΤ.Α.Π, Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος – 1ος όροφος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλέφωνα 2241044280 & 2241044288.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο