Θετικός ο Αλεξανδρίδης

Θετικός ο Αλεξανδρίδης

Θετικός ο Αλεξανδρίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 651 ΦΟΡΕΣ

Απομένει μια συνάντηση ακόμα για να κλείσει και τυπικά στον Διαγόρα. Στις 31 Ιουλίου θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών

Μέχρι χθες δεν υπήρχε τίποτα ανακοινώσιμο, σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, που αφορά πλέον τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, αλλά και τη συγκρότηση του τιμ που θα πλαισιώσει τον Πέτρο Ζουρούδη στην τεχνική ηγεσία.

Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην απόκτηση ακόμα ενός τερματοφύλακα, δυο περιφερειακών επιθετικών κι ενός στόπερ, που θα συμπληρώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του Πέτρου Ζουρούδη, δεν έχει απαντήσει ακόμη ο Νίκος Αλεξανδρίδης οριστικά. Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες μέρες του είχε γίνει πρόταση να επιστρέψει στο τεχνικό τιμ, ύστερα από μερικά χρόνια και να αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν χθες, πως ο Νίκος Αλεξανδρίδης είναι θετικός στο να αναλάβει και πάλι ένα δύσκολο έργο.
Απομένει μόνο μια τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση του Διαγόρα και τον Πέτρο Ζουρούδη, για να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, στην Ρόδο θα βρεθεί ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, ο οποίος θα αναλάβει τις εργομετρικές εξετάσεις των παικτών κάτι που είχε κάνει στον Διαγόρα, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική.
Η θέληση όλων όπως όλα δείχνουν, είναι να γίνει σωστή δουλειά και να μην αντιμετωπίσει ο Διαγόρας κανένα πρόβλημα στην πορεία του πρωταθλήματος, καθώς πάνω σε αυτές τις εξετάσεις θα στηθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα