Δυσφήμιση της Κω λόγω... θορύβων

Δυσφήμιση της Κω λόγω... θορύβων

Δυσφήμιση της Κω λόγω... θορύβων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Στη διαπασών η ένταση στα μπουζούκια μέχρι τις 4 το πρωί

Κανείς πια δεν αμφιβάλει ότι για την πόλη της Κω, το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα, είναι οι κάθε είδους θόρυβοι και ειδικά εκείνοι από τα μπουζούκια και τους μηχανόβιους, που κάθε βράδυ, μέχρι τις αυγές, οργιάζουν, προκαλώντας την έντονη αγανάχτηση ντόπιων και ξένων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα ειδικά δελτία που συμπληρώνουν οι ξένοι επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, φέρνουν σαν το πρώτο τους πρόβλημα, τους θορύβους, ενώ σε μεγάλη αγγλική εφημερίδα τουρίστας που αναφέρεται στην Κω, δηλώνει ότι δεν θέλει να ξανά έρθει στο Νησί μας, λόγω των θορύβων του!!!!

Το πρόβλημα οξύτερο, αφού, η Αστυνομία, επίσημα δηλώνει αδυναμία να επέμβει αποτελεσματικά αφού, για μεν τα μπουζούκια, η παράβαση θεωρείται …..πταίσμα οι δε καμικάζι «δεν ελέγχονται».

Έτσι κάθε βράδι και ειδικά τώρα που ο της Δημόσιας Τάξης Υπουργός έδωσε άδεια μέχρι 3 και 4 το πρωί, τα μπουζούκια, έχουν στο «διαπασών», την ένταση, και μέχρι τις αυγές, όλη η πόλης ξενυχτά μαζί τους, αφού ακούγονται σαν να είναι δίπλα τους!!! Κατά δηλώση της Αστυνομίας, κάθε βράδι, βεβαιώνει «καμία δεκαριά» από τις…πταισματικές αυτές παραβάσεις, που σημαίνει μερικά χιλιάρικα για τον επιχειρηματία!!!!

Οι καμικάζι ντόπιοι και ξένοι (!!!) τόσο την ημέρα, όσο και την νύχτα, ειδικά αφού κλείσουν τα κέντρα, οργιάζουν πάνω κάτω στους δρόμους που συνδέουν την πόλη με την περιοχή της Λάμπης, σπάζοντας τα νεύρα όσων εκείνη την ώρα ησυχάζουν.

Παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις, το πρόβλημα φαίνεται (;) άλυτο, γεγονός που σημαίνει ότι η ήδη απελπιστική κατάσταση θα συνεχιστεί, με απρόβλεπτο κόστος για για το Νησί και τους κατοίκους.

ΠΗΓΗ: vimatisko.gr

Διαβάστε ακόμη

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο

Γιάννης Παππάς, για το Δικαστικό Μέγαρο Κω: «Η υπέροχη συμβολή όσων συνεργαστήκαμε, με σκοπό την υλοποίηση του έργου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας

“Let’s do it Greece”: Καθαρισμός την Κυριακή στην παραλία της Καρδάμαινας

Κάθειρξη 9 ετών για την αρπαγή παιδιού

Έτοιμη η προμελέτη για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κω