Τζον Κατσιματίδης: Ο κροίσος (πρώην μανάβης) που θέλει το Hilton

Τζον Κατσιματίδης: Ο κροίσος (πρώην μανάβης) που θέλει το Hilton

Τζον Κατσιματίδης: Ο κροίσος (πρώην μανάβης) που θέλει το Hilton

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1166 ΦΟΡΕΣ

Προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 93.000.000 ευρώ

Στη χώρα μας για business επιστρέφει ο Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 93.000.000 ευρώ, για την απόκτηση του Hilton.

Ο ομογενής κροίσος με καταγωγή από τη Νίσυρο, που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου, κάνοντας τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα με το μικρό παντοπωλείο του στο Μανχάταν, παζαρεύει το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Κυριακάτικης Δημοκρατίας", η πώληση του Hilton από την Ιονική Ξενοδοχειακή που ανήκει στην Alpha Bank, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο ερχόμενο διάστημα. Το αντίτιμο της πώλησης εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερο από τη χρηματιστηριακή αξία των μετοχών της Ιονικής και αναμένεται να διαμορφωθεί στα 93.000.000 ευρώ.

Το ξενοδοχείο επέστρεψε το 2013 σε καθαρά κέρδη 800.000 ευρώ έναντι ζημιών ύψους 4.100.000 ευρώ το 2012, ενώ τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 4.100.000 ευρώ έναντι 1.300.000 πέρυσι.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»