Το καινούργιο δημοτικό σχολείο Γενναδίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος

Το καινούργιο δημοτικό σχολείο Γενναδίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος

Το καινούργιο δημοτικό σχολείο Γενναδίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1017 ΦΟΡΕΣ

Έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών

Στο καινούργιο σχολείο του Γενναδίου, πραγματοποίησε αυτοψία χθες, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο οποίος έκανε επίσκεψη στη Νότια Ρόδο και έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την πορεία των εργασιών όσο και από το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα 12θέσιο δημοτικό σχολείο, το οποίο, βέβαια, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλης της νοτίας Ρόδου και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εργασιών.

Θεωρείται, μάλιστα, ότι θα αποτελέσει ένα κόσμημα για την περιοχή αφού είναι ένα σχολικό κτίριο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Γενναδίου. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, διαθέτει αμφιθέατρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και βιβλιοθήκη. Σημειώνεται ότι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και να παραδοθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εξάλλου ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του δήμου Ρόδου. Αναλυτικά αναφέρει:

"Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς μετά την επίσκεψή του χθες (Τετάρτη, 16 Ιουλίου) στο Γεννάδι, για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου δωδεκαθέσιου δημοτικού σχολείου.

Συγκεκριμένα το εν λόγω σχολείο, του οποίου ο θεμέλιος λίθος είχε τεθεί πριν από 1,5 χρόνο, ήδη είναι σχεδόν έτοιμο από πλευράς οικοδομικών εργασιών και τώρα πλέον βρίσκεται στη φάση της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στον οποίο, εκτός των άλλων, θα φιλοξενείται ένα μικρό αμφιθέατρο και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αθλοπαιδιές, ενώ η μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που διαθέτει θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των εκδηλώσεων όχι μόνο του σχολείου, αλλά όλης της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κουσουρνά, το νέο σχολείο του Γενναδίου, ένα όνειρο πολλών χρόνων που γίνεται πλέον πραγματικότητα, αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή, καθώς πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, και στόχος είναι να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο, εξυπηρετώντας όχι μόνο το Γεννάδι, αλλά και όλη τη Νότια Ρόδο".

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας