Ρόπαλα και άγριο ξύλο στο Φαληράκι

Ρόπαλα και άγριο ξύλο στο Φαληράκι

Ρόπαλα και άγριο ξύλο στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 549 ΦΟΡΕΣ

Στη δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν να λογοδοτήσουν οι δύο Αλβανοί ηλικίας 43 και 41 ετών, που συνεπλάκησαν το περασμένο Σάββατο στο Φαληράκι με αποτέλεσμα να αλληλοτραυματιστούν αλλά και να προκληθούν φθορές στα καταστήματά τους!

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν και έτσι αύριο ο 43χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και φθορά ξένης περιουσίας.
Οι κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης περιουσίας βαραίνουν και τον 41χρονο συμπατριώτη του ο οποίος όμως ορίστηκε να δικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν διαμάχη αρκετά χρόνια η οποία το τελευταίο διάστημα εντάθηκε ακόμη περισσότερο και κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Ιουλίου 40 λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι. Τα καταστήματα των δύο αλλοδαπών γειτνιάζουν και με αφορμή τις μεταξύ τους διαφορές γρήγορα άναψε ο καβγάς.

Οι δύο δράστες ήρθαν στα χέρια και τότε ο 43χρονος φέρεται να χτύπησε τον 41χρονο με ένα ρόπαλο στο σώμα ενώ άρχισε να του πετά και πέτρες οι οποίες τον χτύπησαν στο σώμα και του προκάλεσαν και φθορές στο κατάστημά του αφού του έσπασαν τη τζαμαρία! Επίσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να χτύπησε με τα χέρια του στα μάτια τον 41χρονο (έβαλε τα δάκτυλα του για να του τα βγάλει)!

Αλλά ο καβγάς δεν σταμάτησε εκεί αφού και ο 41χρονος φέρεται να επέφερε χτυπήματα στο πρόσωπο του συμπατριώτη του με γροθιές μαζί με άλλους δύο άνδρες οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα, είναι υπάλληλοι του και αναζητούνται από την αστυνομία.
Επίσης ο 41χρονος δάγκωσε τον αλλοδαπό στα πλευρά, ενώ και οι δύο δράστες μετέβησαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστούν.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση παρίστανται οι κ.κ. Δήμος Μουτάφης για τον 43χρονο και Σταύρος Παναγιωτακόπουλος για τον 41χρονο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σε βάρος του 43χρονου εκκρεμεί και άλλη δικογραφία που αφορά υπόθεση επίθεσης με σιδερογροθιά το 2010 σε βάρος του 41χρονου και η οποία θα εκδικαστεί τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

«Δεν ήταν δικά μου τα 4,6 κιλά χασίς» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος