Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο νέος δήμαρχος της Ρόδου

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο νέος δήμαρχος της Ρόδου

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο νέος δήμαρχος της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 677 ΦΟΡΕΣ

Για τα καθήκοντα που θα αναθέσει σε συνεργάτες του

Ο νέος Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, έχει καταλήξει, ήδη, στο νέο Διοικητικό Σχήμα για το Δήμο καθώς και στα περισσότερα από τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν και θα τα ανακοινώσει αμέσως μετά τη δικαστική απόφαση επί του κύρους των εκλογών ενώ η ορκομωσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, προσδιορίζεται για την Κυριακή 24 Αυγούστου.

Ερωτηθείς, χθες, ο ίδιος, καταρχήν, είπε ότι, καθημερινά, ασχολείται με τα του Δήμου μέχρι τις 2:00 τη νύχτα και το πρωί με τα καθήκοντά του στην Περιφέρεια.
Ο κ. Χατζηδιάκος, είχε μία πρώτη ενημέρωση από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, όπως και από κάποιους Προέδρους των Οργανισμών, Διευθυντές κτλ. και, όπως είπε, ανεξάρτητα από την έκβαση της δικαστικής απόφασης που θα κρίνει το κύρος ή όχι των εκλογών, θεωρεί ότι ως νικητής συνδυασμός έχει υποχρέωση να ενημερωθεί και ταυτόχρονα να κάνει το σχεδιασμό για το πως θα ξεκινήσει η νέα Δημοτική Αρχή από την 1η του Σεπτέμβρη.

Υπάρχουν, λοιπόν, ήδη, κάποια σχέδια, όπως είπε, ενώ με τους συνεργάτες του βρίσκεται σε συνεργασία επί καθημερινής βάσεως και, μάλιστα, ανέφερε ότι, αν δεν υπήρχε η δικαστική εκκρεμότητα, 15 με 20 Ιουλίου επρόκειτο να ανακοινώσει το σχήμα που θα λειτουργήσει στις αρχές της νέας θητείας. Ωστόσο, τώρα, θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται από σεβασμό προς τη Δικαιοσύνη.

Έτσι, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη της δικαστικής απόφασης, θα ανακοινωθεί και το νέο σχήμα ούτως ώστε να προλάβουν και οι συνεργάτες του να ενημερωθούν για τα καθήκοντα που θα αναλάβουν και, βέβαια, και ο ίδιος, πολύ πιο ενεργά, να μπει σε κάθε υπηρεσία, Οργανισμό και Εταιρία του Δήμου, όπως είχε πει, και να εμβαθύνει περισσότερο στη λειτουργία τους.

Σε γενικές γραμμές έχει καταλήξει για τη δομή του «κυβερνείου», είπε, ακόμη, ότι έχει συζητήσει με τους περισσότερους των συνεργατών του-υπολείπονται ακόμη ορισμένοι με τους οποίους θα έχει μία συζήτηση-ακούει τις απόψεις τους και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης.
Έτσι, υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός.
Τέλος, η ημερομηνία της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχει προβλεφθεί για τηνΚυριακή 24 Αυγούστου-αν και δεν είναι επίσημο-δηλαδή μία Κυριακή πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου