Ξανά στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος

Ξανά στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος

Ξανά στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 983 ΦΟΡΕΣ

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του ο 36χρονος Ροδίτης ο οποίος κατηγορείται ότι μέσα σε ελάχιστες ώρες κατάφερε να διαπράξει τέσσερις κλοπές στην Ρόδο!

Σε βάρος του 36χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστη που δρα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και χθες συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κ. Στεφανία Καρακατσάνη προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος αποδέχτηκε μόνο τις δύο από τις τέσσερις κλοπές για τις οποίες ωστόσο δεν θυμόταν λεπτομέρειες καθώς όπως είπε βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Το ίδιο ισχυρίστηκε και για τις απόπειρες που του καταλογίζονται αφού όπως δήλωσε δεν μπορεί να θυμηθεί τι είχε κάνει και τι όχι.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως ο 36χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς έχει απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα για παρόμοιες υποθέσεις. Η σύλληψη του 36χρονου έγινε το περασμένο Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 το βράδυ καθώς από τα ξημερώματα έως τις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρα κατάφερε να διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές σε σπίτια της περιοχής μας!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στις 19-07-2014 εισήλθε διαδοχικά, από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα, σε τέσσερις κατοικίες στην πόλη της Ρόδου, όπου σε δυο περιπτώσεις αφαίρεσε κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους

Διαβάστε ακόμη

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο