Ζητά οικονομικό έλεγχο

Ζητά οικονομικό έλεγχο

Ζητά οικονομικό έλεγχο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 248 ΦΟΡΕΣ

Αγριεμένος” ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα ο νέος δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος. Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Για λόγους που όλοι καταννοείτε, θέλω να δηλώσω ότι η ΠΕΚΑΝ και εγώ προσωπικά, θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών μας έδωσε καθαρή εντολή για τη μεγάλη αλλαγή στο νησί μας, θα είμαστε ανακόλουθοι απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του Νισύρικου λαού που μας ψήφισε (+210), εάν δεν εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, εάν δεν νοικοκυρέψουμε το δήμο, εάν δεν συγκρουστούμε με τα συμφέροντα που λυμαίνονται το δήμο, εάν δεν παραδώσουμε τις πλατείες της Νισύρου στο λαό της Νισύρου, εάν δεν αντιμετωπίσουμε ριζικά το πρόβλημα της ανεξέλγκτης βοσκής των ζώων, εάν δεν γίνει πλήρης έλεγχος του δήμου σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε ήδη ζητήσει οικονομικό έλεγχο του δήμου από το κράτος. Σε περίπτωση που το κράτος ολιγωρήσει, ο έλεγχος θα γίνει με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο. Όχι για να τιμωρήσουμε κανένα αλλά για να ξεκινήσουμε άμεσα και με διαφάνεια, το νοικοκύρεμα του δήμου. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την 1η του Σεπτέβρη αρχίζει η μεγάλη αλλαγή που εσείς ψηφίσατε. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε ο δήμος της Νισύρου να γίνει δήμος όλων των Νισυρίων. Κυρίαρχος του δήμου θα καταστεί ο λαός της Νισύρου μέσα από τον δημοκρατικό προγραμματισμό και τον κοινωνικό έλεγχο. Να συμπληρώσουμε ότι, όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και αμοίβονται από την περιουσία του λαού της Νισύρου θα υπόκεινται σε συνεχή αξιολόγηση”.

Διαβάστε ακόμη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια