Ο Δημήτρης Πέρος... επιστρέφει

Ο Δημήτρης Πέρος... επιστρέφει

Ο Δημήτρης Πέρος... επιστρέφει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1016 ΦΟΡΕΣ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στον «ροπαλοφόρο»

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση γι’ αυτό το καλοκαίρι ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Λάρδου. Ο «ροπαλοφόρος» ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πέρο, για την επιστροφή του στον σύλλογο.

Ο έμπειρος επιθετικός ουσιαστικά επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στους Λαρδιακούς, τη\ φανέλα των οποίων είχε φορέσει για αρκετό διάστημα, αφού είχε κερδίσει την άνοδο μαζί τους από την Β’ κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε με τον Ηρακλή και στα «μεγάλα σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου.

Στο διάστημα της απουσίας του είχε περάσει από τον Κλεόβουλο, τον Άρη και πέρσι από την ομάδα του χωριού του, τον Αστέρα Μασσάρων.

Ωστόσο πέρσι λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς δεν κατάφερε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα προ ημερών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να μπορέσει να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, για να βοηθήσει ουσιαστικά φέτος την ομάδα του Μανώλη Κοντού να πετύχει τους στόχους της.

Υπολογίζεται ότι αρχές Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Λαρδιακών, θα είναι και ο ίδιος έτοιμος για να δώσει το «παρών».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή