Mεγάλη ζήτηση για γάμους στις Πηγές Καλλιθέας

Mεγάλη ζήτηση για γάμους στις Πηγές Καλλιθέας

Mεγάλη ζήτηση για γάμους στις Πηγές Καλλιθέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2083 ΦΟΡΕΣ

Η δυναμική του μνημείου έχει δώσει από φέτος τα πρώτα δείγματά της καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ζήτηση είναι ήδη αυξημένη

Στα ύψη αναμένεται να εκτιναχθεί του χρόνου η ζήτηση για γάμους στις Πηγές Καλλιθέας, καθώς σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν το μνημείο έχει καταστεί δημοφιλής χώρος στο εξωτερικό για την πραγματοποίηση τέτοιων τελετών.

Η δυναμική του μνημείου έχει δώσει από φέτος τα πρώτα δείγματά της καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ζήτηση είναι ήδη αυξημένη σε σημείο να αποτελεί μία ευχάριστη εξέλιξη για την επιχείρηση που το διαχειρίζεται και κατ’ επέκταση για το δήμο Ρόδου.

Όπως δήλωσε στη «Ρ» ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Πηγές Καλλιθέας Βασίλης Ψυλλάκης, φέτος θα τελεστούν στο μνημείο σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία 218 γάμοι κυρίως αλλοδαπών, ενώ πέρσι ο αριθμός τους ανήλθε σε 185.

Οι περισσότεροι γάμοι θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 56, ενώ αντίστοιχα τον Ιούνιο είχαν γίνει 45, και μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε αναμένεται να τελεστούν 30. Ο ίδιος αριθμός γάμων θα πραγματοποιηθεί και τον Αύγουστο.

Οι τελετές θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο καθώς υπάρχει μέχρι τότε ζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία διαφημίζει το μνημείο των πηγών Καλλιθέας συστηματικά τονίζοντας ότι στο πιο ρομαντικό αξιοθέατο του νησιού, ο γάμος αποκτά την ατμόσφαιρα που ονειρεύεται κάθε ζευγάρι.
Ο χώρος των Πηγών Καλλιθέας, προσφέρεται για γάμους αλλοδαπών που αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα μοναδικό σκηνικό μπροστά στο σιντριβάνι με το άγαλμα του μικρού έρωτα.

Διαβάστε ακόμη

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών