Επεισόδιο σε καφετέρια της Καρπάθου

Επεισόδιο σε καφετέρια της Καρπάθου

Επεισόδιο σε καφετέρια της Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3882 ΦΟΡΕΣ

47χρονος φέρεται να του επιτέθηκε και να προσπάθησε να πνίξει έναν 35χρονο

Μήνυση κατά ενός 47χρονου ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε και να προσπάθησε να τον πνίξει, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, 35χρονος κάτοικος Καρπάθου.

Ο 47χρονος σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην μήνυση επιτέθηκε επίσης φραστικά και σωματικά τόσο στην 41χρονη εν διαστάσει σύζυγο του αλλά και σε μία 36χρονη η οποία μάλιστα είναι έγκυος και υπέστη ελαφρά αποκόλληση του εμβρύου!

Η μήνυση κατατέθηκε προχθές από τον δικηγόρο του 35χρονου, κ. Κώστα Διακονή στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και με αυτήν ζητείται η ποινική δίωξη του 47χρονου για το αδίκημα της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έγκληση το επεισόδιο σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα στις 23 Ιουλίου 2014 στην Κάρπαθο, όπου ο 35χρονος καθόταν σε καφετέρια του νησιού μαζί με τις δύο γυναίκες οι οποίες είναι ξαδέλφες του.

Η 41χρονη είχε φύγει για λίγο προκειμένου να φέρει με το αυτοκίνητο της το ανήλικο τέκνο της και όταν επέστρεψε ένα τέταρτο αργότερα, την ακολουθούσε και ο 47χρονος με την πρόφαση – όπως αναφέρεται στην μήνυση- να δει το παιδί του. Ο 47χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του μεταξύ του οχήματος της εν διαστάσει συζύγου του και της καφετέριας και τότε άρχισε να βρίζει τις δύο γυναίκες (την 36χρονη και την 41χρονη) με χυδαίες εκφράσεις.

Στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα ο 35χρονος μπήκε στην μέση και είπε στον 47χρονο με ευγενικό τρόπο να φύγει. Τότε εκείνος όχι απλώς δεν αποχώρησε αλλά αντιθέτως κατευθύνθηκε προς το μέρος του σε αλλόφρονα κατάσταση, άρχισε να τον βρίζει και να απειλεί τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 47χρονος επιτέθηκε στον 35χρονο με αλλεπάλληλα και συνεχόμενα γρονθοκοπήματα στο κεφάλι και στα μάτια, τα οποία του προξένησαν μώλωπες και κακώσεις στην περιοχή των οφθαλμών και στο κρανίο ενώ τον έπιασε και από το λαιμό με αποτέλεσμα να του κοπεί η αναπνοή.

Τέλος ο 47χρονος επιτέθηκε λεκτικά αλλά και σωματικά στην εγκυμονούσα (στον 7ο μήνα της κυήσεως) 36χρονη ξαδέλφη του 35χρονου, με αποτέλεσμα να την σωριάσει στο έδαφος και να μεταφερθεί εσπευσμένα με ελαφρά αιμορραγία στο κέντρο υγείας Καρπάθου, όπου και διαπιστώθηκε ελαφρά αποκόλληση του εμβρύου.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών