Τελειώνει την Τετάρτη η υπόθεση Μαριά

Τελειώνει την Τετάρτη η υπόθεση Μαριά

Τελειώνει την Τετάρτη η υπόθεση Μαριά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση του Κυριάκου Μαριά στο Δίκαιο. Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μάκη Μποϊλή

Στο Δίκαιο μένουν ακόμα ελάχιστες κινήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να μπει πια σε κανονική περίοδο προετοιμασίας ο Γιάννης Μανούσογλου και οι παίκτες του.

Οι «κυανόλευκοι» φυσικά μέσα στην εβδομάδα, θέλουν να ολοκληρώσουν την περίπτωση απόκτησης του Κυριάκου Μαριά. Ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη με την διοίκηση για να ολοκληρωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο η επιστροφή του στην ομάδα της Κω.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του Δικαίου θα έχει αμέσως μετά, επαφή με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα, προκειμένου να πάρει την ελευθέρα του Φίντι Ντεμκόλι και να ολοκληρώσει κατ’ αυτό τον τρόπο τις μεταγραφές της.

Πέρα από τις δυο αυτές μεταγραφικές περιπτώσεις παρουσιάσθηκε πρόβλημα με τραυματισμό σε ποδοσφαιριστή από τους πιο βασικούς στο Δίκαιο. Πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Μποϊλής έχει ένα πρόβλημα με κήλη και αναζητά τρόπους επίλυσης του προβλήματος πέρα από την χειρουργική επέμβαση.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς συμπερασματικά για το θέμα αυτό κι ελπίζεται πώς το πρόβλημα θα ξεπεραστεί στην παρούσα φάση.

Αν όχι τότε οι του Δικαίου είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν επιθετικό αφού υπολόγιζαν στην μεγάλη προσφορά του Μάκη Μποϊλή.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, οι «κυανόλευκοι» προκειμένου ο κόουτς της ομάδας να δει σε ποια κατάσταση είναι οι παίκτες του, θα πραγματοποιήσουν οικογενειακό διπλό στο γήπεδο του Πυλίου το Σάββατο 9 Αυγούστου και θα ξεκινήσουν προετοιμασία τη Δευτέρα 11 του ίδιου μήνα.

Το βάρος όλων των προσπαθειών, πέφτει πλέον στην εκδήλωση που θα γίνει στο γήπεδο του Πυλίου στις 29 Ιουλίου με τον Βασίλη Σκουλά κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις.

Για την σπουδαία μουσική εκδήλωση η Διοίκηση του Δικαίου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση στην οποία αναφέρει:

«Ο Α.Ο Δικαίου σας προσκαλεί στο γήπεδο Πυλίου την Τρίη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 για να απολαύσετε τον σπουδαίο καλλιτέχνη απ’ την Κρήτη Βασίλη Σκουλά.
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, προπώληση 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Κως ( Ηχόπολις, ταξιδιωτικό γραφείο Voula’s Travel ), Zηπάρι ( Super Marker Bazaar – Καλσάτος, Φρουταρία Ελένης), Πυλί (καφέ Ανάκτορο – λίμνη, Gellato – Άγιος Γεώργιος)».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας