Μια απάντηση για το πανηγύρι του Σωτήρος στις Φάνες

Μια απάντηση  για το πανηγύρι  του Σωτήρος στις Φάνες

Μια απάντηση για το πανηγύρι του Σωτήρος στις Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1290 ΦΟΡΕΣ


Αναφορικά με δημοσίευμα που αφορούσε δηλώσεις του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Φανών κ. Νικολίτση, για το πναηγύρι του Σωτήρος, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση, από τον κ. Απόστολο Κυριατσούλη.

«Ως ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών, αλλά και ως Φανενός, παρά το γεγονός, ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, θέλω να αναφερθώ στο παραπάνω σας δημοσίευμα.

Πρόκειται για προσωπική μου γνώμη. Δεν είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν εκφράζω τη γνώμη του.
1) Η δική μου γνώμη, για την κλασική και σοβαρή δημοσιογραφία, είναι ότι πριν γραφούν σοβαρές καταγγελίες εναντίον κάποιου, ο δημοσιογράφος ρωτά και την άλλη πλευρά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε.

2) Η Πανήγυρις της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Φάνες θα λάβει χώρα κι εφέτος και θα έχει την ίδια τουλάχιστον επιτυχία, όπως κάθε χρονιά.

3) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών θα λάβει κι εφέτος ενεργό μέρος στην Πανήγυρη, όχι όμως στο ίδιο μέγεθος, όπως πέρσι (για διάφορους λόγους, που δεν μπορούμε εδώ να τους αναλύσουμε).

4) Στον αέρα ίσως έχουν τιναχτεί τα νεύρα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φανών, γιατί το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου δεν εκτελεί τις… εντολές του.

5) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών «Ο Πρόδρομος», είναι ένας πολύ δραστήριος Σύλλογος και ένα μέρος των δραστηριοτήτων του μπορείτε να το δείτε στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.oprodromos.com
Αυτή η Ιστοσελίδα είναι μια από τις καλύτερες, που έχω δει μέχρι σήμερα.

6) Στο περιοδικό «Λωτός» του Αυγούστου (01.08.14) θα υπάρχει ένα άρθρο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανών. Μπορείτε να το κοιτάξετε.
Θα χαρώ πολύ, εάν τις επόμενες δύο εβδομάδες, που θα είμαι στη Ρόδο, γράψει και η εφημερίδα σας ένα άρθρο για τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών.

7) Οι δύο σοβαρές «καταγγελίες» του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φανών κ. Β. Νικολίτση, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βλάπτουν πολύ σοβαρά το Χωριό μας Φάνες, την Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ασφαλώς τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Ίσως όμως αυτές οι «καταγγελίες» έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά, την διαπαιδαγώγηση και την μόρφωση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φανών».

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή