Εννέα νεκροί στους δρόμους

Εννέα νεκροί στους δρόμους

Εννέα νεκροί στους δρόμους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1169 ΦΟΡΕΣ

Από την αρχή του χρόνου σε Ρόδο και Κω

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στο νησί μας, αυξάνοντας παράλληλα και τη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου!

Μόνο τον τελευταίο μήνα στη Ρόδο σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα τροχαία δυστυχήματα με πιο πρόσφατο αυτό που συνέβη προχθές τα ξημερώματα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Πυλώνας – Λάρδου με θύμα τον ηλικίας μόλις 21 ετών Ευάγγελο Αργυρό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά στις 6.20 προχθές το πρωί.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 35χρονος. Η σύγκρουσή ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα μοιραίο. Το αυτοκίνητο του 21χρονου κυριολεκτικά διαλύθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός.
Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου.

«Θερίζουν» τα τροχαία
Συγκλονίζουν οι αριθμοί των τροχαίων ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί το πρώτο εξάμηνο στην περιοχή μας!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας από την αρχή του τρέχοντος έτους έως και προχθές συνολικά στον νομό Δωδεκανήσου έχουν σημειωθεί εννέα θανατηφόρα δυστυχήματα, τα δύο τον Φεβρουάριο στην Κω και τα υπόλοιπα στην Ρόδο ( δύο τον Απρίλιο, ένα τον Ιούνιο και τέσσερα τον Ιούλιο).

Εξίσου μεγάλος είναι και ο αριθμός των τροχαίων που έγιναν στον νομό μας και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ατόμων.
Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του 2014 έως και τις 23 Ιουλίου προκλήθηκαν 20 σοβαρά τροχαία ατυχήματα, από τα οποία μόλις τα τρία σημειώθηκαν στην περιοχή ευθύνης της Β΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και τα υπόλοιπα στην περιοχή ευθύνης της Α΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο να κατέχουν τις «πρωτιές».

Τέλος το ίδιο χρονικό διάστημα συνολικά στο νομό μας καταγράφηκαν 39 τροχαία ατυχήματα με ελαφρούς τραυματισμούς από τα οποία τα 24 σημειώθηκαν στη Ρόδο και τα 15 στην Κω.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο