Την 1η Αυγούστου ξεκινά η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Την 1η Αυγούστου ξεκινά η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Την 1η Αυγούστου ξεκινά η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Με οκτώ μικρά οχήματα και δύο υδροφόρες

Την 1η Αυγούστου αναλαμβάνει εκτός απροόπτου, δράση η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψαν στις 24 του μήνα η εταιρία με το δήμο Ρόδου.

Το σχήμα της θα αποτελείται από συνολικά 64 άτομα (εκτός από το λογιστή που θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της ) τα οποία επελέγησαν κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δ.σ. της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων έληξε την Παρασκευή, και ενδιαφέρον εξέφρασαν 87 άτομα.

Το αποτέλεσμα της χτεσινής επιλογής θα επικυρωθεί σήμερα ώστε να ειδοποιηθούν οι εργαζόμενοι για την πρόσληψή τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη διάθεσή της θα υπάρχουν 8 μικρά οχήματα με δυνατότητα μεταφοράς 500 λίτρων νερού καθώς και δύο υδροφόρες χωρητικότητας 10 και 5 τόνων αντίστοιχα.

Στα μέσα ενδεχομένως να προστεθούν επίσης δύο οχήματα της περιφέρειας και δύο του δήμου Ρόδου, ενώ σε πρώτη φάση για την τετράμηνη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ θα απαιτηθεί ποσό περίπου 500.000 ευρώ.

Απώτερος σκοπός όλων είναι πάντως να επεκταθεί η χρονική δράση της και πέρα από τους τέσσερις μήνες καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και ποικίλες.

Όπως δήλωσε χτες ο πρόεδρος της εταιρίας Μιχάλης Παλαιολόγος, έγινε ένας αγώνας πολλών ετών ώστε άμεσα να ξεκινήσει η δράση της. Η λειτουργία της όπως εξήγησε, έχει να κάνει αποκλειστικά με την πρόληψη και το περιβάλλον.

«Κάνουμε μία προσπάθεια να συντηρήσουμε και να επισκευάσουμε τα αυτοκίνητα και μετά θα δούμε τα φοροτεχνικά θέματα τα διαδικαστικά και την πρόσληψη του προσωπικού» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η δράση θα πάει πολύ καλά και θα έχουμε και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

«Σκοπός όλων είναι να διαψεύσουμε αυτούς που είχαν κακοχαρακτηρίσει ή είπαν διάφορα για την εταιρία. Σε ό,τι αφορά τη συλλογή των αδέσποτων και εκεί έγινε συζήτηση σε επίπεδο διοίκησης να γίνει μία προσπάθεια να μαζέψουμε κάποιο αριθμό για να συμμαζέψουμε αυτό το αίσχος στο νησί.

Θα υπάρχουν δράσεις και περιβάλλοντος με καθαρισμούς» κατέληξε ο κ. Παλαιολόγος.
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Αγαπητός Πάλλας δήλωσε τα εξής: «η θητεία μας λήγει στις 31 Αυγούστου. Θα δούμε αν ο νέος δήμαρχος μας εμπιστευτεί στις θέσεις αυτές.

Η εταιρία ξεκίνησε έναν αγώνα εδώ και τρία χρόνια, και με τη βοήθεια των εργαζομένων, και θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν να περάσει η τροπολογία και να λειτουργήσει για το καλό του τόπου.

Το ευχάριστο είναι ότι αναλαμβάνουμε την εταιρία χωρίς να χρωστά ούτε ένα ευρώ πουθενά, όλα είναι τακτοποιημένα.

Το προσωπικό θα απασχολείται καθαρά στην εταιρία και όχι όπως ήταν παλιά και με τη συνεργασία της πυροσβεστικής θα αποφασίσουμε πού θα στηθεί κάθε αυτοκίνητο και κάθε πυροφυλάκιο»

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης