Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ιάλυσος με... επίτιμους προσκεκλημένους (βίντεο και φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ιάλυσος με... επίτιμους προσκεκλημένους (βίντεο και φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 802 ΦΟΡΕΣ

Παρόντες ήταν ο βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, καθώς επίσης και οι Διακογεωργίου, Κορωναίος και Καστανάκη

Με την ευλογία της Εκκλησίας αλλά και με τις ευχές όλων, ξεκίνησε χθες στο «Οικονομίδειο» η φετινή χρονιά για τον Ιάλυσο, που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Στόχος του η κατάκτηση της κατηγορίας που χάθηκε πέρυσι. Η άνοδος στην Γ’ Εθνική… απ’ όπου κι αν περνάει.

Χθες στις 17.30 στο γήπεδο της Ιαλυσού, ο πάτερ Νεκτάριος με τον πατέρα Ισίδωρο, τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό. Και οι δυο μετέφεραν σ’ όλους τους επίσημους, τη διοίκηση της ομάδας, την τεχνική ηγεσία αλλά και τους ποδοσφαιριστές, τις ευχές της εκκλησίας για ευόδωση των πάντων τη φετινή περίοδο. Μάλιστα ο πάτερ Νεκτάριος χάρισε στον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα την εικόνα της Παναγίας ευχόμενος νίκες αλλά και επιτυχίες όλη τη χρονιά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Βασίλης Υψηλάντης ο οποίος είπε πως «Είμαι σίγουρος πως ο Ιάλυσος θα πάρει φέτος αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι. Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Χρειάζεται σύμπνοια, ομόνοια και κοινή προσπάθεια, προκειμένου η Δωδεκάνησος να αποκτήσει ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες» τόνισε.

Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον Δημ. Σύμβουλο Γιάννη Κορωναίο ο οποίος εκπροσωπώντας την Δημοτική αρχή και προερχόμενος από την δική του... οικογένεια, έχοντας φυσικά φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας είπε πως «Είναι τέτοια η μοίρα του Ιάλυσου. Πάντα να πρωταγωνιστεί όποια εμπόδια κι αν παρουσιάζονται κι όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν. Εύχομαι φέτος όλα να είναι όπως τα θέλουμε».

Για λογαριασμό της νέας περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου, παρών ήταν ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του νέου περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου στην συνέχεια ανέφερε «Ο Ιάλυσος μπορεί με την τεχνική ηγεσία που διαθέτει, με τους ποδοσφαιριστές με τη στιβαρή διοίκηση, αλλά και τον κόσμο μαζί του να βρεθεί και φέτος πολύ ψηλά στην ποδοσφαιρική κλίμακα».

Για λογαριασμό της νέας Δημοτικής Αρχής και του τοπικού συμβουλίου η κ. Καστανάκη τόνισε χαρακτηριστικά πως «Η νέα τοπική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου προκειμένου ο Ιάλυσος να πετύχει αυτό που θέλει και δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική»

ΑΠΩΝ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ
Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού και τις απαιτούμενες φωτογραφίες οι Ανδρέας Σταύρου, Παναγιώτης Τσιάμης και Νεκτάριος Κουλούμπρης με τον Σταμάτη Μαργέλο να παρακολουθεί από τον πάγκο της ομάδας κάθε λεπτομέρεια ξεκίνησαν την πρώτη προπόνηση.

Από αυτή απουσίασε μόνο ο στρατευμένος Στέλιος Χατζηπέτρος για τον οποίο θα φροντίσει τις επόμενες μέρες η διοίκηση Χατζηνικήτα προκειμένου να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη άδεια κι ο παίκτης να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία.
Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν στο «Οικονομίδειο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή