Νέο «κανόνι» Ρωσικού τουρ οπερέιτορ: Ανέστειλε τις δραστηριότητές του ο Windrose World

Νέο «κανόνι» Ρωσικού τουρ οπερέιτορ: Ανέστειλε τις δραστηριότητές του ο Windrose World

Νέο «κανόνι» Ρωσικού τουρ οπερέιτορ: Ανέστειλε τις δραστηριότητές του ο Windrose World

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 500 ΦΟΡΕΣ

Λειτουργούσαν πάνω από 200 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη τη Ρωσία

Σε αναστολή των δραστηριοτήτων του προχώρησε την περασμένη Παρασκευή ο ρωσικός ταξιδιωτικός οργανισμός Windrose World, που ιδρύθηκε το 1988 και ήταν η πρώτη ιδιωτική ρωσική εταιρία ταξιδίων.

Με την επωνυμία Windrose λειτουργούσαν πάνω από 200 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη τη Ρωσία, τα περισσότερα μέσω δικτύου franchise. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε περιορισμένο πρόγραμμα ταξιδιωτικών πακέτων.

Οπως αναφέρει το γραφείο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 130 πελάτες του στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι έχουν ένα υπόλοιπο διακοπών στην Ιταλία, ενώ υπάρχουν πελάτες στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ινδία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Αυστρία, και την Τσεχική Δημοκρατία. Η επιστροφή τους, όπως τονίζει, είναι πληρωμένη, μπορεί, όμως, να υπάρξουν προβλήματα με μια σειρά από ξενοδοχεία. Θεωρεί, ωστόσο, ότι το ποσό ασφάλισης είναι αρκετό για να καλυφθούν οι απαιτήσεις όλων.

Ο Windrose World δραστηριοποιούνταν στον εξερχόμενο τουρισμό, καθώς και στον εσωτερικό τουρισμό της Ρωσίας. Ειδικότερα, προσέφερε εκδρομές σε Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, το Λουξεμβούργο, το Μαυρίκιο, Μαλαισία, Μαλδίβες, Μεξικό, Μονακό, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Περού, Ρωσία, ΗΠΑ, Σεϋχέλλες, Σιγκαπούρη, Σλοβενία, Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Γαλλία, τη Γαλλική Πολυνησία, Κροατία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελβετία, Νότια Αφρική και τη Νότια Κορέα.

Το πρακτορείο είχε προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες εκδρομές για περίπου 800 τουρίστες, εκ των οποίων οι 354 επρόκειτο να ταξιδέψουν στις αρχές Αυγούστου

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Ιουλίου πτώχευσε και ο τουρ οπερέιτορ NEBA,κι αυτός ήταν ένας από τoυς παλαιότερους ρωσικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς (που ιδρύθηκε το 1991), Επί του παρόντος, περίπου επτά χιλιάδες πελάτες του ταξιδιωτικού πρακτορείου βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η πλειονότητα από αυτούς βρίσκονται στη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, την Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Συνολικά, οι πελάτες της εταιρείας έχουν ένα υπόλοιπο σε 25 χώρες. Σύμφωνα με αξιωματούχους, όλοι τους θα είναι σε θέση να επιστρέψουν.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό

Επανασυστήνεται η Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού

Στις τρεις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ξενοδοχειακές επενδύσεις η Ελλάδα το 2023