Η αλητεία δεν έχει διαδικτυακά όρια

Η αλητεία δεν έχει διαδικτυακά όρια

Η αλητεία δεν έχει διαδικτυακά όρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Το όνομα, το επίθετο, το χωριό, την ψυχιατρική πάθηση που είχε και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες, έδωσαν οι άθλιοι βορά στο διαδίκτυο, της πονεμένης και ταλαιπωρημένης ψυχικά γυναίκας σε χωριό της Ρόδου, η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι συγχωριανή της!
Με τον απίστευτο τίτλο: «ψυχανώμαλη , σχιζοφρενής μαχαίρωσε νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλο από ζήλεια, ποια είναι η μαχαιροβγάλτης» και το όνομά της φαρδύ πλατύ παρακάτω.

Ποτέ ξανά στην ιστορία αυτού του νησιού και του τόπου μας δεν υπήρξαν τέτοια άθλια υποκείμενα σε αυτό τον χώρο που υποτίθεται ότι κάνουν ενημέρωση. Η υπόθεση αυτή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι αλητήριοι που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια και τις διαδικτυακές διευθύνσεις, έχουν παρακλάδια σχεδόν παντού (κρατήστε το αυτό για αργότερα) και λοιδορούν τους πάντες, χωρίς να δίνουν πουθενά λογαριασμό. Συνεργάζονται δε και με… έγκριτους υποτίθεται.

Περιμένουμε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, γνωρίζοντας τις ευαισθησίες που τον διακρίνουν για τέτοιου είδους θέματα να εφαρμόσει αμέσως τις διατάξεις του νόμου και να προχωρήσει σε άμεση σύλληψη των δημιουργών αυτής της αθλιότητας, οι οποίοι έχουν πλέον αρχίσει να είναι άκρως επικίνδυνοι.

Τι άλλο πιο χειρότερο δηλαδή θα μπορούσαν να κάνουν;
Μιχ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι