Εξετάστηκαν 151 γυναίκες στη Λέρο

Εξετάστηκαν 151 γυναίκες στη Λέρο

Εξετάστηκαν 151 γυναίκες στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Από το δήμο Λέρου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου, εξετάστηκαν 151 γυναίκες, που πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές. Θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά τόσο την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που αποδέχτηκε το αίτημα του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λέρου, όσο και την εταιρεία καλλυντικών AVON για την πολύτιμη προσφορά της στην αγορά της κινητής μονάδας.

Επιπλέον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τις τεχνικούς Χαρά Ρέτσα και Δώρα Κακκάβα που πραγματοποίησαν τις εξετάσεις και τον γιατρό Ευάγγελο Φιλόπουλο για την γνωμάτευση των εξετάσεων. Ένα ακόμη μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στην κυρία Ελένη Τερεζάκη Διευθύντρια περιοχής της AVON και στην κυρία Γιώτα Καλογιάννη leader της AVON στη Λέρο, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στην εκπλήρωση αυτού του μεγάλου ονείρου για εμάς.

Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τη δωρεάν μετακίνηση της μονάδας και των μελών της, αλλά και γενικότερα για την αμέριστη συμπαράσταση της σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλες τις κυρίες και δεσμευόμαστε για συνέχιση της προληπτικής ιατρικής μέσα από δημοτικές πρωτοβουλίες».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες