Το φαινόμενο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Το φαινόμενο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Το φαινόμενο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 391 ΦΟΡΕΣ

Tης Πίτσας Χατζή

..και πως άραγε να μην χαρακτηρισθεί ως φαινόμενο η περίπτωση του Δ. Αβραμόπουλου όταν από καταβολής κόσμου υπάρχει η άποψη ότι οι “ωραίοι” δεν έχουν τύχη;


Εδώ όμως όπως φαίνεται η παροιμία δεν βρήκε τον στόχο της. Ο Αβραμόπουλος και ως ωραίος έχει καταγραφεί και ως ζεν-πρεμιέ έχει καθιερωθεί και ως αγέρωχος, ευθυτενής, ατσαλάκωτος και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς έχει βιώσει στο πετσί του. Συνήθως οι τύποι αυτοί προκαλούν την ζήλεια και τον φθόνο από τους υπόλοιπους.

Θέλουν να τους καταστρέψουν, να τους εξαφανίσουν, νοιώθουν τον κίνδυνο και την απειλή δίπλα τους. Ιδιαίτερα όσο ανεβαίνεις σε κλίμακα τόσο πιο επικίνδυνος γίνεσαι. Η απορία είναι πως κατάφερε ο Δημήτράκης και την ..σκαπούλαρε! πως κατάφερε ο Αρκάς και τους μάγεψε όλους; ακόμα και με τον επίτιμο είχε πολύ καλές σχέσεις, αλλά και με τον Καραμανλή και με την Ντόρα και με τον Σαμαρά.

Μα τόσο διπλωμάτης δεν γίνεται !!! με τα τσουβάλια του έριξαν την αστερόσκονη ;..διερωτώμαι εγώ τώρα !!! δεν θέλω να τον ματιάσω τον άνθρωπο, ούτε ζήλεια έχω, ούτε φθόνο! απλά αναρωτιέμαι πως κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ! ... και να είναι και περιζήτητος. Τώρα όπως φαίνεται το μαγικό του ραβδάκι έπιασε πάλι δουλειά και θα τον απολαύσουμε και ως Επίτροπο στην Ευρώπη ... Μεγαλεία! τι άλλο να σκεφθώ; ο μάγος Κόπερφίλντ θα πρέπει ήδη να τρέμει.

Τον θυμάμαι και ως ιδρυτή της Κίνησης Ελεύθερων Πολιτών (ΚΕΠ), μαντάρα τα'κανε αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ και από κανέναν. Το κόμμα έδειξε μεγαλοψυχία μπροστά σ'αυτό το φαινόμενο της αρρενωπής ομορφιάς και διπλωματικής παρουσίας. Αλλά τον θυμάμαι επίσης και ως Δήμαρχο Αθήνας ... πολλοί νόμιζαν ότι είχε κάνει σπουδαία έργα στην Αθήνα (κάτι καγκελάκια στο κέντρο θυμάμαι έβαλε), ...μαγικά πράγματα λέμε, όχι βλακείες, όσο για τις υπουργοποιήσεις του δεν λέω τίποτα ....σιγή, η επι το γαλλικότερον που ταιριάζει και με το φιζίκ του Ατούτ - Αλέρ!

Διαβάστε ακόμη

Πάνος Δρακόπουλος: «Στη θέση των διωκόμενων εκπαιδευτικών – ο καθένας»

Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Λονικέρα η ιαπωνική (Lonicera japonica), κοινώς αιγόκλημα, αγιόκλημα

Δημήτρης Προκοπίου: Θαλάσσιος τουρισμός

Ηλίας Καραβόλιας: Το συμβάν που έγινε σημείο

Αργύρης Αργυριάδης: Απορίες για μία φαραωνική μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B