Στο Θέατρο της Τάφρου ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στο Θέατρο της Τάφρου  ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στο Θέατρο της Τάφρου ο Γρηγόρης Βαλτινός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 2 Αυγούστου

Το μαγικό κλειδί της Κάρμεν Ρουγγέρη ξεκλείδωσε με απόλυτη επιτυχία τις καρδιές μικρών και μεγάλων, φορώντας ένα φωτεινό χαμόγελο στα χείλη όσων παρακολούθησαν την πρώτη παιδική παράσταση του Summer Rhodes Festival με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγερη!

1400 άτομα στην κατάμεστη μεσαιωνική τάφρο από ενέργεια που μόνο η παιδικότητα μιας ενήλικης ματιάς στον κόσμο δημιουργεί ,χειροκρότησαν μια βραδιά ..σαν παραμύθι!

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ του νησιού μας συνεχίζει δυναμικά...με ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ για τους φίλους του θεάτρου το Σάββατο 2 Αυγούστου!

Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό»,του Αμερικανού πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει στο θέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα..

Για τo έργο Ο Ντόναλντ Μάργκιουλις, που για το «Δείπνο με φίλους» τιμήθηκε με το Βραβείο Πούλιτζερ, καταγράφει με έναν ευφυή τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις. Μιλάει για την εμπιστοσύνη, την προδοσία, τη φθορά που φέρνει ο χρόνος στον γάμο, τον έρωτα, τη φιλία. Το έργο θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η ιστορία δυο γάμων».

Μια, εκ πρώτης όψεως, απλή ιστορία σχετικά με το πώς ο χωρισμός δυο ανθρώπων, επηρεάζει τους καλύτερούς τους φίλους και βάζει στο μικροσκόπιο την ίδια τη φύση της φιλίας και θέτει ερωτήματα:

Μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους φίλους; Βλέπουμε στ΄ αλήθεια το πραγματικό τους πρόσωπο, ή μήπως τους τοποθετούμε κάτω από το πρίσμα των δικών μας προσδοκιών;

Βρείτε την απάντηση στο Καλοκαιρινο Φεστιβαλ Ρόδου!
Τα πρώτα 300 εισιτήρια προπώληση 12 ευρώ.

Φοιτητικά / ανέργων 12 ευρώ.
Γενική εισοδος 16.

ΣΗΜΕΙO ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ Manuel records.

Διαβάστε ακόμη

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων