Στα «βάσανα» και ο Άρης Αρχαγγέλου

Στα «βάσανα» και ο Άρης Αρχαγγέλου

Στα «βάσανα» και ο Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 609 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ξεκινούν την προετοιμασία τους οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου. Ολοκλήρωσαν τις ιατρικές τους εξετάσεις, το Σάββατο περνάνε από εργομετρικά. Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία με τον Πάνο Κιάμο

Πίσω τους αφήνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη την ανεμελιά του καλοκαιριού, αφού καλούνται να βρίσκονται στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Αρχαγγέλου προκειμένου να λάβουν την ευλογία του πατέρα Φώτη και να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξανδρή.

Σημειώνεται, πως τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» υποβλήθηκαν σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις, ενώ το ερχόμενο Σάββατο τους περιμένουν εργομετρικά τεστ. Από το σημερινό πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν δεν αναμένεται να απουσιάσει κανένας, αφού ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από ομάδες εκτός Ρόδου βρίσκονται στο νησί, έχουν τακτοποιηθεί και είναι πανέτοιμοι.

Αντίστροφη μέτρηση για Κιάμο
Εν τω μεταξύ, με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν να προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Άρη για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου, στο club Paradiso με κεντρικό πρόσωπο τον Πάνο Κιάμο (η βραδιά προμηνύεται συναρπαστική, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ένα πολύωρο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα).

Η κίνηση που παρουσιάζει η προπώληση των εισιτηρίων είναι κάτι παραπάνω από ζωηρή, με τη διοίκηση του συλλόγου να υπενθυμίζει τα σημεία από τα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθεύονται τα «μαγικά χαρτάκια».

Στην πόλη της Ρόδου
*Black Sheep Ex Music Club
* Manuel Records
* Κατάστημα Vodafone στην οδό Αμερικής

Στον Αρχάγγελο
*Καφετέρεια Five Senses
*Κατάστημα ψιλικών Γιώργου Φουτούλη

Στ’ Αφάντου
*Περίπτερο Πραματευτής
Στην Κάλαθο
*Πρατήριο καυσίμων ECO Ευσταθίου

Υπέγραψε στον Πανιώνιο
Μέλος της ομάδας Κ-20 του Πανιωνίου είναι εδώ και λίγες μέρες και επίσημα ο νεαρός ταλαντούχος πρώην αμυντικός του Άρη, Στέφανος Νικήτας. Οι άνθρωποι του συλλόγου του Αρχαγγέλου του εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.

Διαβάστε ακόμη

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»