Προκαταρκτική εξέταση για τις σακούλες με το κρέας ελαφιού

Προκαταρκτική εξέταση για τις σακούλες με το κρέας ελαφιού

Προκαταρκτική εξέταση για τις σακούλες με το κρέας ελαφιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 680 ΦΟΡΕΣ

Διετάχθη από την αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε χθες η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Σοφία – Μαρία Βαΐτση αναφορικά με τις σακούλες που βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στον Άγιο Ισίδωρο και οι οποίες περιείχαν κρέας, δέρμα και πόδια από ελάφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο μαζί με ομάδα επιστημόνων, αλλά και την αστυνομία και εντόπισε τις σακούλες με το κρέας. Μάλιστα λήφθηκε και δείγμα το οποίο και θα σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πράγματι πρόκειται για κρέας από ελάφι.

Πάντως βάση των ίδιων πληροφοριών και οι ειδικοί που εξέτασαν επί τόπου τα κομμάτια αποφάνθηκαν ότι πράγματι μέρος αυτών είναι ελάφι, ενώ το υπόλοιπο πιθανώς να ανήκει σε τράγο.

Χθες η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Δηλαδή υπάλληλοι της Κτηνιατρικής υπηρεσίας και της Δασικής Υπηρεσίας που επιλήφθηκαν από την αρχή του θέματος, θηροφύλακες, ενώ ζητήθηκε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία και ο φάκελος που έχει σχηματιστεί από το δασαρχείο.

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο εβδομάδες με τον εντοπισμό των δέκα σακούλων με ελαφίσιο κρέας, δέρμα και πόδια ελαφιού σε γεφύρι που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Ισίδωρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ή οι δράστες, φοβήθηκαν ότι θα εντοπίζονταν καθώς στην περιοχή το τελευταίο δεκαήμερο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, σε κατοικίες και αγροικίες, για τον εντοπισμό ελαφοκυνηγών.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο