Ρώσος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε Σουηδέζα

Ρώσος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε Σουηδέζα

Ρώσος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε Σουηδέζα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 727 ΦΟΡΕΣ

Γυμνός και σε κατάσταση αμόκ από το πολύ ποτό που είχε καταναλώσει νεαρός Ρώσος μπήκε στο δωμάτιο 27χρονης Σουηδέζας και από τον φόβο του άρχισε να την … χτυπά!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στο δωμάτιο όπου διαμένει η 27χρονη Σουηδέζα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 21χρονος έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, και χωρίς προφανώς να αντιλαμβάνεται το τι γίνεται, μπήκε γυμνός στο δωμάτιο της αλλοδαπής. Όταν η νεαρή κοπέλα τον είδε άρχισε να φωνάζει, και τότε ο 21χρονος Ρώσος επιχείρησε να βγει από το δωμάτιο και έπεσε πάνω σε μία μπαλκονόπορτα!

Ο νεαρός Ρώσος φοβήθηκε και στη συνέχεια επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία αφού χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο. Τελικά ο Ρώσος βρήκε … έξοδο, σπάζοντας μία τζαμαρία από την οποία και έφυγε από το δωμάτιο!

Το περιστατικό ωστόσο καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την Σουηδέζα και ο Ρώσος συνελήφθη και χθες προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα στο αυτόφωρο.

Με προφορική εντολή της Αντεισαγγελέως ο 21χρονος Ρώσος αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του