Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η Ρόδος

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η Ρόδος

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Για σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου η πρώτη συγκέντρωση των «ελαφιών». Στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας εντάσσεται ο Μανώλης Παπαστεφάνου

Το πρώτο τους ραντεβού έχουν σήμερα στο βοηθητικό στάδιο του Δημοτικού Σταδίου ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση του συλλόγου.

Η προετοιμασία ξεκινάει και για τα «ελάφια», που έχουν ως μοναδικό τους στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, την άνοδο στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και τη δημιουργία των δομών που θα τους επιτρέψουν να εδραιωθούν στις εθνικές κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς ο Δημήτρης Σκούνας συνεχίζει να αναζητά έμπειρους ποδοσφαιριστές με πρώτη προτεραιότητα έναν ικανό τερματοφύλακα. Από τη διοίκηση διευκρινίζεται πως το έμψυχο δυναμικό θα παρουσιαστεί επισήμως εντός των προσεχών ημερών σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν.

Στη Βέροια ο Παπαστεφάνου
Στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας εντάσσεται ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός της Ρόδου Μανώλης Παπαστεφάνου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που είχε αρκετές συμμετοχές στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης των «ελαφιών» και οι πάντες του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού