Τελευταία μεταγραγή ο Καψαλάκης για τον Διαγόρα Βατίου

Τελευταία μεταγραγή ο Καψαλάκης για τον Διαγόρα Βατίου

Τελευταία μεταγραγή ο Καψαλάκης για τον Διαγόρα Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος πρώην αμυντικός των «κυανέρυθρων» της πόλης είναι η τελευταία μεταγραφική «πινελιά» για το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη

Στο πρόσωπο του Μανώλη Καψαλάκη βρήκε ο Γιάννης Καμπούρης την ιδανική λύση για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Διαγόρα Βατίου, όπως άλλωστε το επιδίωξε μετά την πρώτη-εντός γηπέδου- αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.

Ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής εκτιμά πως με τον ικανό πρώην αμυντικό του Διαγόρα, με τον οποίο οι Βατενοί «φλέρταραν» εδώ και καιρό, αποκτά όχι μόνο μία επιπλέον αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν, αλλά και τη δυνατότητα να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ευελιξία.

Το δε πιθανότερο είναι πως κάπου εδώ η μεταγραφική περιπέτεια για το σύλλογο της Νότιας Ρόδου λαμβάνει τέλος. Από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Καμπούρης μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην προετοιμασία, η οποία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.

Το ερχόμενο Σάββατο οι Βατενοί θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι, καθώς έχουν προγραμματίσει να αντιμετωπίσουν στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού τον Κολοσσό Κάστρου.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!