Στιγμές χαλάρωσης για τα πληρώματα του Aegean Regatta

Στιγμές χαλάρωσης για τα πληρώματα του Aegean Regatta

Στιγμές χαλάρωσης για τα πληρώματα του Aegean Regatta

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 496 ΦΟΡΕΣ

Απόλαυσαν τις ομορφιές της Κω προτού βγουν πάλι στο πέλαγος με προορισμό την Τήλο, για τη 2η ιστιοδρομία.

Η 2η ημέρα της Aegean Regatta βρήκε τα 91 σκάφη στο νησί του Ιπποκράτη, το τρίτο μεγαλύτερο στα Δωδεκάνησά μας, την όμορφη Κω. Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας χθες, δεν περιλάμβανε αγωνιστικές υποχρεώσεις αφήνοντας ελεύθερο χρόνο στα πληρώματα.

Η κούραση όλων μεγάλη και ο εξοπλισμός των σκαφών καταπονημένος ύστερα από την συναρπαστική πρώτη ιστιοδρομία. Οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος ανταγωνισμός της πρώτης ιστιοδρομίας δυσκόλεψε τα πληρώματα και έτσι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο για κάποιες στιγμές χαλάρωσης στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Παράλληλα, οι ιστιοπλόοι βρήκαν την ευκαιρία να επιδιορθώσουν τυχόν ζημιές και να ξεκουραστούν. Από τις όμορφες στιγμές της ημέρας ξεχώρισαν οι μοναδικές εμπειρίες που πρόσφερε το πλήρωμα του ERYTOS II COSMOTE στους μικρούς ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου της Κω.

Εκεί, 50 μικροί φίλοι της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με το αγωνιστικό σκάφος, ενώ το πλήρωμα τούς αποκάλυπτε μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.

Το βράδυ ακολούθησε στη μαρίνα της Κω η απονομή των επάθλων της πρώτης ιστιοδρομίας, με τους νικητές να πανηγυρίζουν προτού βγουν ξανά στο πέλαγος.

Σήμερα τα πληρώματα επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ο στόλος θα δοκιμαστεί στη δεύτερη ιστιοδρομία του αγώνα, με προορισμό την Τήλο αυτή τη φορά.

H Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές τους ναυτικούς ομίλους του Ανατολικού Αιγαίου, με συντονιστή τον Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου.

Χορηγός στο αθλητικό και πολιτιστικό αυτό γεγονός, είναι η εταιρία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, που θα συντροφεύει τα πληρώματα και τους φίλους του θεσμού.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!