Σε εξωτερικό συνεργάτη η είσπραξη εσόδων

Σε εξωτερικό συνεργάτη η είσπραξη εσόδων

Σε εξωτερικό συνεργάτη η είσπραξη εσόδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 467 ΦΟΡΕΣ

Προτάσεις ώστε πλέον να μπορεί να εισπράττει…on-line!

Δεν έχασαν χρόνο στο Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου (Λ.Τ.) και μετά τις παρατηρήσεις του ελεγκτή στην τελευταία συνεδρίαση της Διοίκησής του, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει πρόβλημα στην είσπραξη των εσόδων, ανατέθηκε σε εξωτερικό συνεργάτη να κάνει προτάσεις ώστε, πλέον, να μπορεί, πλέον, να εισπράττει…on-line!

Αναμφισβήτητα και θα αποτελέσει αυτό έναν εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Λ.Τ., ειδικά στο θεμελιώδες κομμάτι της είσπραξης των εσόδων του.

Υπενθυμίζεται ότι, στην τελευταία συνεδρίαση της Διοίκησής του για την τρέχουσα θητεία, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο ελεγκτής έκανε ορισμένες παρατηρήσεις σχετικά με τα «κενά» που παρατηρούνται στο σύστημα των εισπράξεων του Λ.Τ., λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Παράλληλα, το Λ.Τ. έχει στη δικαιοδοσία του πολλά λιμάνια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σ’ αυτό υπάγονται και τα νησιά Σύμη, Τήλος, Κάρπαθος, Κάσος, Χάλκη και Καστελλόριζο. Μάλιστα, ο ελεγκτής, μεταξύ άλλων, είχε τονίσει ότι θα πρέπει να οργανωθεί το σύστημα των εισπράξεων ανά νησί και ανά κατηγορία.

Έτσι, αποφασίστηκε να ανατεθεί σε εξωτερικό συνεργάτη να καταθέσει πρόταση για το πως μπορεί να αναβαθμιστεί το σύστημα των εισπράξεων του Λ.Τ.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου και Προέδρου του Λ.Τ. κ. Στάθη Κουσουρνά, με τον Αντιπρόεδρό του κ. Τσαμπίκο Τσακίρη και τον εκπρόσωπο της Εταιρίας «Infotech», κ. Σπύρου, από τον οποίο και ζήτησαν να τους καταθέσει πρόταση για ένα καλό λογισμικό για τα έσοδα από όλα τα λιμάνια και μάλιστα να είναι έτοιμο μόλις αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή.

Διαβάστε ακόμη

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου