Σπάνε κάθε ρεκόρ τα καραβάνια λαθρομεταναστών: Εντοπίστηκαν 160 το τελευταίο 24ωρο

Σπάνε κάθε ρεκόρ τα καραβάνια λαθρομεταναστών: Εντοπίστηκαν 160 το τελευταίο 24ωρο

Σπάνε κάθε ρεκόρ τα καραβάνια λαθρομεταναστών: Εντοπίστηκαν 160 το τελευταίο 24ωρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Σε Ρόδο, Τήλο, Κω, Κάλυμνο

Όλο και περισσότεροι παράνομοι μετανάστες εντοπίζονται καθημερινά στα Δωδεκάνησα, οξύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν από χθες έως και σήμερα το πρωί συνολικά 160 λαθρομετανάστες σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Τήλο.

Αναλυτικά:

Στις 20-08-2014 εντοπίστηκαν στην Τήλο, ύστερα από κλήση στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου 93 υπήκοοι Συρίας (76 άνδρες και 10 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 20-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας υπήκοος Παλαιστίνης, για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 20-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 15 υπήκοοι Συρίας (13 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) και μια υπήκοος Ιορδανίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 20-08-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 21-08-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην περιοχή του Γενναδίου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου 48 υπήκοοι Συρίας (31 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε ακόμη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς