Το «στολίδι» της Ρόδου! (φωτορεπορτάζ)

Το «στολίδι» της Ρόδου! (φωτορεπορτάζ)

Το «στολίδι» της Ρόδου! (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4727 ΦΟΡΕΣ

Εγκαινιάστηκε χθες το νέο πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο στην Καλλιθέα

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Λιβάδεια των Καλυθιών με αφορμή τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου που θα φιλοξενήσει αθλητικές – και όχι μόνο – δραστηριότητες απ’ όλο το νησί!

Το ολοκαίνουριο γήπεδο είναι πανέμορφο, ειδικά στους εσωτερικούς του χώρους όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπλε. Στον περιβάλλοντα χώρο χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, όπως και ο δρόμος που δίνει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.

Εντός του γηπέδου, ο αγωνιστικός χώρος (παρκέ), οι μπασκέτες, οι ηλεκτρονικοί πίνακες, οι πάγκοι των ομάδων και οι θέσεις των κριτών ήταν άρτια και με ένα γερό καθάρισμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η έκφραση «στην εντέλεια».

Το έργο, που κόστισε σχεδόν οχτώ εκατομμύρια ευρώ και χρειάστηκε εφτά χρόνια για να ολοκληρωθεί, αποτελεί ένα «στολίδι» για το νησί της Ρόδου. Είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ και ήταν δύσκολο να αποφύγει κανείς να ατενίζει το χώρο με δέος.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο επερχόμενος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Κόκκινος και Δημήτρης Τσοπανάκης, ο δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, ο επερχόμενος Δήμαρχος, Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Χριστοδούλου, ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, Δώρος Κωνσταντίνου, ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Γιάννης Ιατρίδης, επί της δημαρχίας του οποίου άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά» η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, η κόρη του και βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, καθώς ακόμη πάρα πολλοί τοπικοί φορείς όπως εκπρόσωποι της εκκλησίας, του λιμενικού σώματος κλπ.

Παράγοντες αθλητικών σωματείων, αθλητές, προπονητές έδωσαν επίσης το «παρών» στα εγκαίνια αλλά και γονείς που μετέφεραν τα παιδιά τους στο γήπεδο της Καλλιθέας τα οποία συμμετείχαν σε αγώνα επίδειξης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Για το έργο μίλησαν αρχικά ο κ. Ιατρίδης, ως εμπνευστής του, και στη συνέχεια ο κ. Κουσουρνάς ενώ οι δύο προαναφερόμενοι, μαζί με τους κ.κ. Μαχαιρίδη και Κωνσταντίνου τιμήθηκαν με πλακέτα από τον πρόεδρο των αθλητικών σωματείων Σταυρός Καλυθιών και ΑΕ Καλλιθέας, Νίκο Κιότο, σε μία αρκετά συγκινητική στιγμή λόγω της πρόσφατης σοβαρής περιπέτειας υγείας του την οποία, ευτυχώς, δείχνει να ξεπερνάει.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους