Στη Γαλλία ο Παϊζάνος!

Στη Γαλλία ο Παϊζάνος!

Στη Γαλλία ο Παϊζάνος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 343 ΦΟΡΕΣ

Θα υποβληθεί σε επέμβαση στην κάτω γνάθο από εξειδικευμένους γιατρούς. Με προβλήματα βγήκαν από το φιλικό των Καλυθιών οι Γαργάλης και Αρχοντούλης.

Είναι από τα απρόοπτα που δεν τα περιμένει κανείς και φυσικά τα απεύχονται όλοι. Ήταν ένα ατύχημα που εμποδίζει τον Τόλη Παϊζάνο να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας με τον Φοίβο και τον φέρνει πολύ πίσω, σε ό, τι αφορά την αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Φοίβου έχει από το τροχαίο ατύχημα κάταγμα στην κάτω γνάθο και στο δεξί χέρι. Ο τραυματισμός του, έφερε στο νησί μας τον αδερφό του, ο οποίος θα επιστρέψει μαζί του στη Γαλλία.

Όπως διαμείφθηκε, εκεί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από εξειδικευμένους γιατρούς (γναθοχειρουργική), ενώ θα φροντίσουν και το κάταγμα του χεριού του.

Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει όπως έγινε γνωστό, απόλυτα καλά και θα ξεκινήσει με την επιστροφή του την προετοιμασία, για να βοηθήσει το Φοίβο στην προσπάθεια του να φτάσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Πρόβλημα για δύο
Στο μεταξύ, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών έβγαλε προβλήματα για δυο ποδοσφαιριστές:

-Ο Χρήστος Γαργάλης στο α΄μέρος του αγώνα, ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του και δεν προπονήθηκε χθες. Πρόκειται να επισκεφθεί γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται οι ενοχλήσεις .

-Στη χθεσινή προπόνηση ξεκουράστηκε κι ο Γιάννης Αρχοντούλης. Ο έμπειρος μέσος σε κάποιο πέσιμό του τραυματίστηκε στον ώμο κι έχει στο σημείο εκείνο κάποιο αιμάτωμα. Προτιμήθηκε δηλαδή, να μην προπονηθεί και να ξεκουραστεί.

Ο Φοίβος δουλεύει πολύ προκειμένου να είναι έτοιμος και να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, τα οποία θα εφαρμόσει στο επόμενο φιλικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στην Κρεμαστή, με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας