Mισή... ικανοποίηση στον Αστέρα Παστίδας!

Mισή... ικανοποίηση στον Αστέρα Παστίδας!

Mισή... ικανοποίηση στον Αστέρα Παστίδας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 753 ΦΟΡΕΣ

Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Ιάλυσο έβγαλε τα συμπεράσματά του ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ορφανίδης, που… σημείωσε όμως πολλά για τους παίκτες του

Την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Παστίδας δεν την ενδιέφερε επ ουδενί το σκορ του εντός έδρας φιλικού με τον Ιάλυσο. Το 1-7 είναι βαρύ, αλλά στον αγωνιστικό χώρο έγινε αυτό που ήθελε ο προπονητής της ομάδας, που πέτυχε του σκοπού του.

Ήθελε από την αρχή να χρησιμοποιήσει όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεση του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στο α' μέρος ο Αστέρας ήταν πολύ καλός, αντιδρώντας μάλιστα καλά στο άνοιγμα του σκορ από τους περυσινούς πρωταθλητές. Λειτούργησαν όλα πολύ καλά κι υπάρχει ικανοποίηση για το 1-1 των σαράντα πέντε λεπτών.

Στην επανάληψη όμως, οι πολλές αλλαγές και τα λάθη που έγιναν, έφεραν νωρίς τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ . Η ψυχολογία έπεσε κι ακολούθησαν κι άλλα λάθη που πληρώθηκαν με γκολ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε σε ένα ματς προετοιμασίας. Εξάλλου, γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά. Για να μαθαίνουν οι πάντες από τα λάθη τους Υπάρχει λοιπόν ικανοποίηση κατά το ήμισυ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δυο από τους ποδοσφαιριστές οι Χ. Αυγενικός και Κυρίτσης επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που είχαν και απουσίασαν για λίγες μέρες, αλλά και από το φιλικό με τον Ιάλυσο.

Ο Αστέρας Παστίδας θα δώσει το επόμενο φιλικό του παιχνίδι στις 30 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας το Φοίβο στην Κρεμαστή.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ξεκίνησαν να λειτουργούν και οι ακαδημίες του Αστέρα. Για το λόγο αυτό, καλούνται όσοι από τους γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους εκεί, να προσέρχονται τις απογευματινές ώρες στο γήπεδο Παστίδας, για να παίρνουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο της διοίκησης Αντώνη Χρυσοχό.

Επισημαίνεται πως οι υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων μίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, παίδων εφήβων θα είναι φέτος οι Γιάννης Σιφωνιός και Χρήστος Καλαϊτζίδης, ενώ υπάρχει φυσικά η περίπτωση σε αυτούς να προστεθεί ο Αγαπητός Αμπελάς.

Η ουσία είναι ότι ο Αστέρας διακρίνεται κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα των ακαδημιών, καθώς διαθέτει στις τάξεις του πολύ ταλέντο, ενώ γίνεται σε όλες τις ηλικίες πολύ καλή δουλειά.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους