Ακόμη και στην... Αστυπάλαια βγήκαν οι λαθρομετανάστες

Ακόμη και στην... Αστυπάλαια βγήκαν οι λαθρομετανάστες

Ακόμη και στην... Αστυπάλαια βγήκαν οι λαθρομετανάστες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1223 ΦΟΡΕΣ

136 ο συνολικός απολογισμός σε Σύμη, Ψέριμο, Λέρο, Αστυπάλαια και Κω

Ακόμη 136 παράνομοι μετανάστες σε Σύμη, Ψέριμο, Λέρο, Κω, εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν ακόμη και στην Αστυπάλαια!

Αναλυτικά:

"Στις 20-08-2014 εντοπίστηκαν στη Ψέριμο και μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο όπου συνελήφθησαν στις 21-08-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 26 υπήκοοι Συρίας (19 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 21-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 15 υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 4 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 21-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου 13 άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 21-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Αστυπάλαια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας 49 υπήκοοι Συρίας (43 άνδρες και 6 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 21-08-2014 απογευματινές και πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνολικά 16 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 22-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω 12 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 3 γυναίκες) και 2 άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση".

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών