Μέσα σε σκηνές ζει μία οικογένεια στη Ρόδο

Μέσα σε σκηνές ζει μία οικογένεια στη Ρόδο

Μέσα σε σκηνές ζει μία οικογένεια στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3519 ΦΟΡΕΣ

Έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορούν να συνδράμου

Τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας με όποιο τρόπο είναι αυτό δυνατό, ζητά η οικογένεια του Κωνσταντίνου Σκέντζα, που εδώ και δύο εβδομάδες ζει σε σκηνές δίπλα από το μισοκατεδαφισμένο σπίτι της.

Η οικογένεια με 7 παιδιά και 15 εγγόνια βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός Ρόδου λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα, ο οποίος υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Μετά από ένα ταξίδι στην Κύπρο για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση που τελικά απέτυχε, η οικογένεια κατέληξε στην Αθήνα για θεραπεία του πατέρα, και πρόσφατα επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή του υδραγωγείου της Μέγγαβλης.

Όπως διαπίστωσε, το σπίτι είχε σχεδόν κατεδαφιστεί από αγνώστους οι οποίοι μάλιστα το λεηλάτησαν και κατέστρεψαν κάθε παροχή που υπήρχε.

Οι γείτονες δεν ήταν σε θέση να πουν τι έγινε και αποδείξεις για τους υπαίτιους της καταστροφής δεν υπάρχουν. Η οικογένεια κατέφυγε στην αστυνομία όπου έκανε μήνυση όμως, αναγκάζεται να ζει μέσα σε σκηνές μαζί με τα μικρά παιδιά που υπάρχουν χωρίς να διαθέτουν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Σημειώνεται ότι πέντε από τα εγγόνια ηλικίας από 1 έως 3 ετών είναι αβάπτιστα. Η μόνη βοήθεια προέρχεται από τους γείτονες, όμως δε φτάνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να αναλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς σύντομα το καλοκαίρι θα φύγει και η οικογένεια θα βρεθεί στο έλεος της βροχής και του κρύου.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καλεί τα δύο τηλέφωνα της οικογένειας 6940200184 και 6956248307.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο