Νίκη και καλά νέα ο Ηρακλής Μαριτσών

Νίκη και καλά νέα ο Ηρακλής Μαριτσών

Νίκη και καλά νέα ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 470 ΦΟΡΕΣ

Μαριτσά
Μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και περισσότερες λύσεις παρέθεσε ο Ηρακλής Μαριτσών κόντρα στην Ασπίδα Σαλάκου, κερδίζοντας το σημερινό μεταξύ του φιλικό παιχνίδι με 3-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα καταγράφονται η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του προπονητή του Ηρακλή Γιώργου Σάββενα, που θα βοηθάει πλέον την ομάδα του και ως ποδοσφαιριστής, καθώς και η παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Γιώργου Σαββιδάκη, ο οποίος απ’ ότι όλα δείχνουν τα ξαναβρήκε με τη διοίκηση και αποφάσισε να παραμείνει.

Η καλύτερη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ομάδα των Μαριτσών άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Καρίκη Γ., στο 25’ έκανε το 2-0 με το Δράκο, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο νεαρός Πίσκαπας.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Παπακωνσταντής Κ., Παπακωνσταντής Σ., Λορέντζος, Κιουρζής, Σάββενας, Καρίκης Γ., Πετρίδενας, Χειμωνέττος, Κούρος, Δράκος. Έπαιξαν και οι: Χατζηκωνσταντής, Τσαλώλης, Πίσκαπας, Καρίκης Γ.Ε.., Βασιλώττος, Νικολέττος, Κρητικός.

Ασπίδα Σαλάκου: Σαββιδάκης Α., Χατζηκυριάκος, Γιορδαμνής, Καρακώστας, Τριανταφύλλου, Ιρίμια, Λαθούρης, Λοΐζος, Μαύρης, Μάχλης Ν., Καβουκλής. Έπαιξαν και οι: Θέμελης, Μαχλής Μ., Γιουντζεσόι, Πόγιας, Καραβόλιας, Λαγός, Παπαχριστοδούλου Ν., Βασιλείου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο