Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Παπασταματάκη

Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Παπασταματάκη

Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Παπασταματάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 649 ΦΟΡΕΣ

Συμμετοχή του αθλητή του Ροδήλιου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Όμνιουμ αλλά και σ’ αυτό της Elite γι’ Άνδρες και Γυναίκες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο

Χθες αναχώρησε για την Αθήνα με τον προπονητή του Νεκτάριο Πολίτη ο Ροδίτης πρωταθλητής της ποδηλασίας Κυριάκος Παπασταματάκης.

Ο νεαρός αθλητής θα εκπροσωπήσει το Ροδήλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για την κατηγορία Όμνιουμ αύριο και την Κυριακή στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και έχει στόχο σίγουρα ένα καλό πλασάρισμα λόγω της ιδιαιτερότητας και των δυσκολιών των αγωνισμάτων.

Άλλωστε, στην κατηγορία των ανδρών ο συναγωνισμός είναι τεράστιος και κάθε θέση ψηλά, ασχέτως αν βρίσκεται ο αθλητής στα μετάλλια ή όχι, είναι επιτυχία.

Με το που τελειώσει το πρωτάθλημα, ο Κυριάκος Παπασταματάκης και ο προπονητής του θα επιστρέψουν στη Ρόδο κι θ’ αναχωρήσουν ξανά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Elite Ανδρών-Γυναικών από 5 έως και 7 Σεπτεμβρίου.

Μια εικόνα για το όμνιουμ:
Ο αγώνας Όµνιουµ , σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι αυτόνομος και ενιαίος και αποτελείται από έξι επιμέρους αγωνίσματα, τα οποία πρέπει να διεξαχθούν σε δύο αγωνιστικές ημέρες, µε μέγιστο αριθμό αθλητών που ορίζεται από το όριο της πίστας (αρθ. 3.1.009), µε την ακόλουθη σειρά:

1. Αγώνας Σκρατς απόστασης ανάλογης µε την κάθε κατηγορία, σύμφωνα με το άρθρο 3.2.174 των Κανονισμών.

2. Ατομική Καταδίωξη (Πουρσουίτ), απόστασης ανάλογης µε την κάθε κατηγορία, σύμφωνα με το άρθρο 3.2.052 των Κανονισμών, χωρίς τελικό, σε σειρές, µε αντιπάλους κάθε φορά δύο ποδηλάτες σύμφωνα µε την γενική ατομική κατάταξη μετά τον αγώνα σκρατς (4χλµ ελίτ άνδρες, 3χλµ έφηβοι/γυναίκες, 2χλµ νεανίδες).

3. Αγώνας µε Αποκλεισμό.

4. 500 µ. ή 1000 µ. Ατομικής Χρονομέτρησης (σε σειρές, µε αντιπάλους κάθε φορά δύο ποδηλάτες σύμφωνα µε την γενική ατομική κατάταξη μετά τον αγώνα µε αποκλεισμό.
5. Ένας γύρος (στροφή) πίστας Ατομικής χρονομέτρησης (µε εκκίνηση εν κινήσει).

6. Αγώνας Πόντων 40χλµ. άνδρες, 25χλµ. γυναίκες και έφηβοι, 20χλµ νεανίδες για αριθμό στροφών και σπριντ)

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα