Με Βασιλώττο έκλεισε ο Πολύστρατος

Με Βασιλώττο έκλεισε ο Πολύστρατος

Με Βασιλώττο έκλεισε ο Πολύστρατος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα των Λαέρμων κράτησε στο δυναμικό της το νεαρό δανεικό από τον Ηρακλή Μ. Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προετοιμασία

Ποδοσφαιριστής του Πολύστρατου θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έστω και με την ιδιότητα του δανεικού από τον Ηρακλή Μαριτσών, ο νεαρός αμυντικός μέσος Μανώλης Βασιλώττος.

Με την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, η ομάδα των Λαέρμων ξεμπέρδεψε με τα μεταγραφικά της και οι άνθρωποί της σκέφτονται πλέον την πρώτη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. Ο προπονητής θα δει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν οικογενειακό δίτερμα, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη μέρα στον ίδιο χώρο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Πολύστρατος ενισχύθηκε με τους Ερνίκιολη, Τάσο Χατζηκαλημέρη, Στράτο Χατζημιχαήλ, Μανώλη Μαγιόγλου, Γιάννη Πόλη, Γιώργο Χατζησάββα και τον Παρασκευά, που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια σπουδών στην Κέρκυρα. Όσο για το στόχο του, ο πρόεδρος Λευτέρης Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ κατηγορία.
 

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης