Μεγάλη επιτυχία για την Κυριακοπούλου στην Ζυρίχη

Μεγάλη επιτυχία για την Κυριακοπούλου στην Ζυρίχη

Μεγάλη επιτυχία για την Κυριακοπούλου στην Ζυρίχη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League

Μεγάλη επιτυχία για τις δύο πρωταθλήτριές μας στο επί κοντώ που μετά από υπερπροσπάθεια και από μια έντονη χρονιά κατάφεραν να φτάσουν σε μεγάλα ύψη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ξεπερνώντας τα 4.67μ χθες κατέκτησαν την 3η θέση στον τελικό του επί κοντώ στη Ζυρίχη και απέδειξαν ότι επάξια είναι στα μεγάλα σαλόνια του αγωνίσματος.

Πριν λίγες ημέρες στο στάδιο Λετσιγκρουντ της Ζυρίχης η μία κρέμασε στο λαιμό της το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η άλλη ήταν στην έβδομη θέση.

Χθες αργά το βράδυ στον τελικό του επί κοντώ της σειράς Diamond League της IAAF, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν την 3η θέση. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 4.32, 4.47. Στη συνέχεια το 4.57 με την τρίτη προσπάθεια , 4.62 και 4.67 με την πρώτη και είχε τρεις αποτυχημένες στα 4.72.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου από τον ΑΓΕΣΚάμειρος 2009 ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.47 που πέρασε με την πρώτη και στη συνέχεια είχε δύο άκυρες στα 4.57μ, άφησε το 4.62, και πέρασε με την πρώτη το 4.67 που είναι η καλύτερη επίδοση για την αθλήτρια φέτος. Στη συνέχεια ο πήχυς ανέβηκε στα 4.72 όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Νικήτρια του τελικού η Βραζιλιάνα Μούρερ με 4.72. Η κορυφαία επικοντίστρια ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασε όλα τα ύψη με την πρώτη προσπάθεια κατακτώντας την πρώτη θέση και το διαμάντι με 20 βαθμούς ενώ δεύτερη είναι η Στεφανίδη με 9 βαθμούς όσους έχει και η Σουρ και τέταρτη με 8 βαθμούς η Κυριακοπούλου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή