Πρόβλημα... με το “Βενετόκλειο”!

Πρόβλημα... με το “Βενετόκλειο”!

Πρόβλημα... με το “Βενετόκλειο”!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 559 ΦΟΡΕΣ

Η «Ροδίων άθλησις» δεν είχε μέχρι χθες το απόγευμα το σχετικό έγγραφο καταλληλότητας του κλειστούΟι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, «Ροδίων Άθλησις», όπως είναι γνωστό, θέλουν να δώσουν μερικά από τα παιχνίδια τους στο Βενετόκλειο για την Α2 του βόλεϊ, σε μια πρ

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, «Ροδίων Άθλησις», όπως είναι γνωστό, θέλουν να δώσουν μερικά από τα παιχνίδια τους στο Βενετόκλειο για την Α2 του βόλεϊ, σε μια προσπάθεια να έχουν την υποστήριξη των φίλων τους κυρίως στα ντέρμπι.

Στόχος τους εξάλλου είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και θέλουν προς την κατεύθυνση αυτή, να χρησιμοποιήσουν όλα τα «όπλα» που διαθέτουν.
Ζήτησαν λοιπόν από το αρμόδιο γραφείο Διοίκησης το έγγραφο καταλληλότητας του Βενετοκλείου, προκειμένου να το καταθέσουν στην Ομοσπονδία.
Η ΕΟΠΕ ζητούσε επίμονα την σχετική άδεια καταλληλότητας μαζί με την δήλωση έδρας, προκειμένου να γνωρίζει πού θα ορίζει τα παιχνίδια.
Η προθεσμία αυτή πρέπει να σημειωθεί ότι έληγε χθες και πέρα των εγκαταστάσεων του «Ροδίων Παιδεία», οι οποίες για αγώνες βόλεϊ αυτής της Κατηγορίας συγκεντρώνουν περισσότερες προϋποθέσεις διεξαγωγής δεν είχαν οι αρμόδιοι καμία εγγύηση στα χέρια τους για τη νέα έδρα.

Οι άνθρωποι της «Ροδίων άθλησις» «έτρεχαν» μέχρι αργά το απόγευμα, για να ανταποκριθούν στο αίτημα της Ομοσπονδίας, αλλά συναντούσαν αρνητική στάση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου Ροδίων, όταν προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα καταλληλότητας.
Όπως μάλιστα τους διαμηνύθηκε, οι δικές τους εγκαταστάσεις θα πάρουν την απαραίτητη άδεια αλλά επ’ ουδενί δεν πρέπει να ζητήσουν το Βενετόκλειο για έδρα, καθώς η σχετική έκθεση των εμπειρογνωμόνων θα είναι αρνητική.
Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα για την ομάδα του «Ροδίων αθλησις» οι άνθρωποι του οποίου προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να το λύσουν μέχρι αργά χθες το απόγευμα…

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή