Το παλεύει ο Κλεόβουλος, αλλά…

Το παλεύει ο Κλεόβουλος, αλλά…

Το παλεύει ο Κλεόβουλος, αλλά…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 281 ΦΟΡΕΣ

Δύσκολα θα προχωρήσει σε προσθήκη η ομάδα της Λίνδου πριν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε φιλικό με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές θα δει σήμερα τους παίκτες του ο Δημήτρης Δογιάμας.

Ατελέσφορη παραμένει η προσπάθεια των ανθρώπων του Κλεόβουλου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό το οποίο άφησε με την αποχώρησή του ο Γιώργος Τσετιροκλής και όπως φαίνεται, υπερισχύουν πλέον οι πιθανότητες η ομάδα να μην ενισχυθεί τώρα, αλλά να περιμένει τον προσεχή Ιανουάριο.

Βέβαια, το θέμα δεν έχει κλείσει, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Λινδιακοί παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Ασκληπειού, Βαγγέλη Βακιάνη και ταυτόχρονα βολιδοσκοπούν τις προθέσεις κι άλλων παικτών, ωστόσο πρόκειται για περιπτώσεις που δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Δογιάμας συνεχίζει να δουλεύει με τους παίκτες του στη λογική του ολοκληρωμένου ρόστερ και μέχρι στιγμής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

Κάποια μικροπροβλήματα που έχει προκαλέσει το επίπονο πρόγραμμα προετοιμασίας χαρακτηρίζονται από τον ίδιο τον τεχνικό των Λινδιακών ως ανάξια αναφοράς, οπότε στο σημερινό δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Κλεόβουλου με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές (θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα), θα χρησιμοποιηθεί το σύνολο των παικτών του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους